z13

IT hardware har generelt en meget kort levetid. Men med lidt kendskab, lidt fingerfærdighed og en smule økonomisk overskud, kan du selv opgradere dine computere, hvilket er super godt at kunne klare selv. Det er en relativ billig måde at holde dem kørende et par ekstra år, mens du sparer op til helt nyt grej. 

Her kan du se mere om, hvordan man kan spare penge ved selv at opgradere sit IT-grej, og hvordan man desuden gør det. Det kan komme dig rigtig meget til gode i fremtiden.

Asiatisk kvinde i sportstøj

Stationære PC’er

Den mest opgraderingsvenlige computer er altid en stationær PC. Der kan du nemt udskifte alle moduler. Det kan som regel ikke betale sig at opgradere et bundkort. Men med alle andre komponenter kan det godt. Den billigste, og bedste måde at opgradere en forældet PC på, er at udskifte dens mekaniske harddisk med en SSD harddisk. Du kan endda beholde den mekaniske harddisk til at gemme data på. Hvis du lægger dit styresystem på SSD disken, får du med det samme en meget hurtigere PC.

Også RAM opgraderinger er meget effektive. Windows 10 kan klare op til 64 GB RAM. Men inden du kaster dig ud eventyret, skal du tjekke hvilken RAM, der er kompatibel med dit bundkort.

Bærbare

SSD harddisk og RAM kan du også nemt udskifte på en bærbar. Men det er sådan set også det eneste, du selv kan gøre med en bærbar. Opgradering koster naturligvis også penge. Her finder du de bedste kviklån i Danmark.

fitnesscenter

Det er ikke uvigtigt, hvad pengene skal gå til

Om et lån er for dyrt eller ej, afhænger også af hvad du vil bruge pengene til. Som en investering i dit helbred kan selv en relativ dyr lån være en god investering. Har du fx brug for holdningskorrigerende tøj, så kan et kviklån måske være din eneste mulighed, for at få råd til noget der er vigtigt for dit helbred. Holdningskorrigerende tøj kan fx hjælpe dig med rygsmerter.

En crosstrainer træner er altid en god investering

Moderne træningsredskaber er meget effektive. Og en crosstrainer er en af markedets mest alsidige og effektive fitnessmaskiner. Inden du kaster dig ud i eventyret, er det en god strategi at lære lidt mere om de forskellige modeller. Der findes nemlig flere varianter af crosstrainere, og også priserne er forskellige. Find og vælg den crosstrainer model der bedst møder dine behov, for at få det meste ud af den.