z13

Går du med nogle tanker om at starte en hjemmeside eller en blog op? Det kan virke lidt uoverskueligt og hvordan starter man bedst? WordPress er en god mulighed for en ny blog. Det behøver ikke være så svært, men der er nogle ting som er gode at vide, inden man går i gang. Dem kan du læse mere om her nedenunder.

Wordpress paa skrivemaskine

Kom i gang med WordPress

WordPress er et stort anerkendt blogsystem som bruges verden over. Og det kan være et rigtig godt sted at begynde sin blog. WordPress er et simpelt system, som ikke kræver nogen viden omkring programmering. På WordPress har du mulighed for både at tilføje plugins og temaer, hvilket betyder, at du kan tilpasse din WordPress blog efter dine behov. På den måde kan du også sikre at bloggen passer lige til det emne, du vil fokusere på. Er du god til CSS og HTML, kan du hjælpe dig selv langt i designet af din hjemmeside. Ønsker du at vide mere om WordPress, kan du læse en online guide om WordPress hjemmesider.

Webhotel til WordPress – hvad er det?

For at bruge WordPress til sin blog, skal man også købe et webhotel til WordPress hjemmeside. Nogen kender det også som webhosting. I grove træk fungerer det ligesom almindelige hoteller. Et webhotel udlejer pladser til hjemmesider, så hjemmesiderne bliver tilgængelige på nettet. Så hvis man skal kunne besøge din hjemmeside, skal “hotellet være åbent”. Det kan du i teorien godt stå for selv, men det kan være meget omstændigt. Derfor kan det være en god idé at lede efter et webhotel til WordPress, fra starten af. På den måde sparer du dig selv for en masse. Et webhotel koster et månedligt abonnement, men det behøver ikke at være et dyrt abonnement.

Marketing

Husk at tænke på marketing

Når du så er kommet rigtig godt i gang med din blog, så ville det jo være ideelt hvis du fik mange besøgende på siden. Det kan være svært at nå langt ud enemand, og derfor bør du overveje at bruge noget marketing til at reklamere for din blog. Her kunne TP Marketing bureau være et godt valg. De vil kunne hjælpe dig med at nå langt ud på nettet, blandt andet gennem SEO og reklamer på Google og Facebook. På den måde kan du nå ud til mange flere mennesker, uden at skulle bruge for meget tid eller besvær på det. 

Et marketing bureau vil også kunne hjælpe dig med at optimere din WordPress, hvis du ikke er så it-kyndig. De har lidt bedre forstand på at programmere og indrette din hjemmeside, så du kan få det som du gerne vil have det. Det er helt sikkert en investering værd.