z13

Der er rigtig mange, der har kat. Noget, som mange katteejere kender til, er en kat, der selv vil bestemme. Så er det altså lige meget, om du læser til eksamen, ser tv eller spiller computer. Vil din kat have opmærksomhed, skal den nok få, hvad den vil have. Heldigvis har du mulighed for at rette din kats fokus hen på noget andet end dig. Det kan du nemlig gøre med et katte kradsebræt, hvilket er ganske smart.

gaming

Invester i et katte kradsebræt, så du kan game i fred for katten, når du har brug for det

Når du sidder og spiller, kræver det ofte din fulde koncentration. Kommer katten pludselig gående hen over tastaturet, er det altså ikke helt optimalt. Netop derfor er det godt at have et katte kradsebræt i samme rum som computeren. For det er som regel lidt mere spændende. Konceptet er ganske simpelt. Det er en slags platform, som din kat kan hoppe op på. Der kan den så sidde og slappe af, observere eller kradse lidt. Udover at være godt for katten, er det også hyggeligt for dig. For så har du din kat siddende i nærheden. Så kan du jo lige gå hen og sige hej, når du tager en pause fra spillet.

Nogle gange er det som om din kat bare ved, hvornår du helst vil have fred. Og så kommer den straks gående hen over skrivebordet. Det er altid hyggeligt, når katten kommer for at blive nusset. Men er du lige i gang med noget, kan det godt være irriterende og forstyrrende. Netop af den grund er der flere, der vælger at investere i et kradsebræt. For det er bestemt investeringen værd, hvis du ofte føler, at du har brug for at koncentrere dig ved computeren eller andre steder.

kattepote på tastatur

Kradsetræet fylder ikke så meget, og det fås i mere end én størrelse

Det er et held, at et kradsetræ ikke fylder helt vildt meget. Så der er ikke noget behov for, at det står midt i rummet. Det kan sagtens stå henne i hjørnet af et rum uden problemer. Det gør det lidt nemmere, hvis der i forvejen er mangel på plads. Så længe din kat har et sted, den kan lide at sidde, er den jo glad. Og det er trods alt det, der tæller. 

Det er selvfølgelig ikke alle katteejere, der oplever, at katten kommer og driller på irriterende tidspunkter. Det varierer jo lidt fra den ene kat til den anden. Men oplever du det som et problem, eller bare en irritation, er det værd at overveje kradsetræet. For du gør både dig selv og din kat en tjeneste. Katte elsker at sidde på dem og kigge rundt eller tage en lur. Så det er da klart det værd, hvis du lige har penge til det. Bruger du mange penge på gamingudstyr, er der måske ikke så meget tilovers i budgettet til et kradsetræ. Heldigvis fås de til lidt forskellige priser, hvorfor du måske alligevel sagtens kan få råd til det.