z13

Vi har alle helt vildt forskellige kroppe, der er store, der er små, der er høje, der er lave og så videre. Derfor kan det godt være svært for dem, der specifikt er lidt mere anderledes end de andre, og de andre er ment som majoriteten. 

Det betyder altså at de store, også de store mænd, kan have svært ved at finde tøj. Men det er ved at ændre sig, netop fordi teknologien og dermed også internettet bliver ved med at blive større.

toej i butik

Du kan finde alt på nettet!

Nettet er kæmpestort, der er masser af, faktisk tusindvis af forskellige sider. Det medfører derfor, at udvalget at ting, tøj og generelt alt, er blevet større og bliver ved med at blive større. Det gør det derfor langt nemmere at finde det man har brug for, selvom det måske ikke er ”det normale”. Det gælder altså også tøj til større mennesker, der måske ikke kan passe ind i det tøj, de fleste butikker vi kender, sælger.

Så at teknologien og nettet bliver ved med at gro betyder, at udvalget for de større piger, kvinder, mænd, drenge og hvad der nu ellers kan være, bliver større. Det gør det nemmere for dig, som altså er stor, at finde tøj du kan passe. Men ikke bare tøj du kan passe, også tøj du kan lide, tøj du synes er flot. For en ting er, tøj du rent faktisk kan passe, en anden ting er, at det også er noget tøj du kan lide. Find for eksempel undertøj til store mænd.

forskellige kroppe

Sociale medier og store mænd og kvinder i modelbranchen

Derudover er vores samfund generelt blevet mere accepterende. Det at være stor, har længe været noget, der er set ned på. Men med hjælp fra de sociale medier og menneskerne på disse medier, har der været en form for ændring i samfundet. Mange kæmper hårdt for, at det skal være okay at være stor. Alle skal have lov til at finde og købe tøj de kan passe og lide. Det er ikke noget som kun én gruppe i samfundet skal have lov til.

Det har altså være med til at udbrede ideen om, at der skal være mere tøj til kvinder og mænd, der er større. Det smittede af på modelbranchen, der derfor begyndte at hyre plus size modeller, så man også kunne få lov til at se større kroppe repræsenteret i modelbranchen. De to ting tilsammen, var med til at gøre udvalget af tøj til plus size og generelt anderledes kroppe større.

Derfor er det altså ikke længere så svært at finde tøj, når man er stor. Det er jo kun en god ting, at teknologien og nettet er med til at gøre livet nemmere for mange mennesker, og egentlig også gøre dem gladere. Så en udvikling af teknologi og internet er med til at gøre mange positive ting, og en af dem, er at finde tøj til kroppe i alle størrelser og forme.