z13

Har du også overvejet, om du skal til at gå i gang med at oddse? Så kan du jo med fordel starte med at læse denne artikel, som kan sørge for, at du kommer godt i gang.

bold, sport

Først og fremmest

Det er for det første en god idé, hvis du sætter dig selv en maksimal grænse for, hvor mange penge du må bruge på at oddse. Det betyder, at du prioriterer, hvilke kampe du spiller på, og det sikrer dig, at du ikke taber alt for mange penge. 

Det kan være fristende at tage et spil mere, når man lige har tabt, men det er i stedet for langt bedre at acceptere, at man lige har tabt nogle penge – i hvert fald hvis du har brugt de penge, du har tilladt dig selv. Det er vigtigt, at du kan komme videre, hvis du har tabt nogle penge, og du skal indstille dig på, om at du kommer til at tabe penge. 

Sådan kommer du i gang

Når først du har sat et budget, som du skal holde dig inden for, så kan du begynde at vælge de kampe, du gerne vil spille på. Du kan også vælge, om du gerne bare vil spille på én kamp, eller om du gerne vil kombinere dine odds. Hvis du blot vælger at spille på én kamp, så hedder det en single-kupon. 

Hvis der f.eks. ud for et hold står 5,30, så betyder det, at du får det, du satser 5,30 gange tilbage. Hvis du f.eks. vælger at satse 100 kr. på, at holdet vinder, så får du 530 kr. tilbage, hvis de gør. Du kan også vælge at spille 100 kr. på, at kampen ender uafgjort, eller du kan vælge at oddse på, hvor mange mål der bliver scoret i kampen. 

Alt efter hvor meget du kombinerer det, du spiller på, des flere penge kan du også få tilbage. Dog kan det være meget risikabelt kun at gå efter det, der giver dig mange penge tilbage, for det er også dér, at chancerne er mindst. 

Gør det nemmere for dig selv

Hvis du gerne vil forøge dine chancer for at vinde på dine odds, så findes der forskellige statistikker, du kan kigge på. Der vil altid være et hold, der er favoritterne, og det har også en indflydelse på, hvordan oddsene bliver udbudt. Du får f.eks. færre penge, hvis du satser på et hold, der er favoritter, end hvis du satser på det hold, der er underdog. 

sejr

Gør kampen sjovere

Når først du har sat dine odds, så bør du naturligvis se med på kampen, når den spiller. Det er nu, det bliver rigtig sjovt, for der går bare lidt mere sport i det, når man har satset penge på et bestemt udfald. 

Det er måske særlig sjovt, hvis du ser det sammen med en ven, der har satset på det modsatte udfald af dig. Du kommer nok til at opleve, at kampen bliver lidt sjovere at se, og det er noget af det, der gør det sjovt at oddse – så længe man også gør det ansvarligt.