z13

Har du startet en ny virksomhed? Vil du gerne nå ud over kanten, så du kan fange forbrugerne? Så skal du have lavet en lækker hjemmeside. Vi lever i en digital verden. Det er derfor vigtigt at møde forbrugerne på den platform, de befinder sig på. Din hjemmeside skal selvfølgelig stå knivskarpt rent illustrativt og skal derudover selvfølgelig være målrettet målgruppen. Læs mere her om, hvordan du bedst gør dette.

Målret din hjemmeside

Ligeså hurtig, som forbrugere kan komme ind på din hjemmeside, ligeså hurtig, kan de forlade din hjemmeside igen. I den digitale verden er alle nemlig blot et klik væk fra en helt ny verden. Dette er vigtigt at skrive sig selv bag øret. Af den grund er det helt essentielt, at du målretter din hjemmeside. På den måde fanger du med det samme de mennesker, du gerne vil fastholde.

Du kan fange dine forbrugeres interesse på mange måder. Det er et samspil mellem flere faktorer på din hjemmeside. Der skal være styr på designet og de farver, der skal pryde din hjemmeside. Så skal det naturligvis også være enkelt og ligetil at finde rundt på siden. Hvis først en forbruger bliver forvirret, flygter vedkommende med stor sandsynlig hurtigt videre. Det sidste, der skal være tjek på, er billederne og illustrationerne.

Skarpe billeder og illustrationer

Vores øjne tilfredsstilles af at kigge på skarpe og flotte billeder. Vi vil også hellere kigge på et billede, frem for at læse en tekst. Dette skal du udnytte. Skab nogle smukke billeder af det, du gerne vil sælge. Brug energi på at få taget nogle skarper billeder, der skaber blikfang på din hjemmeside.

Du kan også bruge stemningsbilleder på din hjemmeside. Hvis du for eksempel gerne vil give en stemning af store vidder og USA’s smukke natur, kunne du sætte et lækkert billede ind fra staten Californien.

californien

Få hjælp udefra

Ingen bliver verdensmester til noget, uden at få inspiration udefra. Hvis du spørger en succesfuld sportsudøver, finansmand, forfatter og så videre, er de alle nået til der, hvor de er, ved at få inspiration fra andre. Dette gælder naturligvis også, når du skal lave din egen hjemmeside. Du kan derfor, med stor fordel, søge hjælp udefra til at optimere din markedsføring. Det vil i sidste ende gøre dine muligheder for succes markant større. Du kan få inspiration på Wizzi.dk og lære mere om, hvordan du på bedst mulig vis, markedsfører din virksomhed.