z13

Apple Watch er efterhånden ved at blive en af Apples allerstørste bestsellere – lige efter iPads; og det er der såmænd en hel del gode grunde til. Her er derfor grundene til at du bør overveje at investere lidt penge i et Apple Watch.

Du kan modtage opkald og tjekke mail direkte fra håndleddet

Ja du hørte rigtigt; med et Apple Watch kan du nemt besvare et hvilken som helst opkald uden at smide hvad du har i hænderne. Desuden vil du også kunne tjekke din mail på farten uden at skulle bøvle med telefonen eller laptoppen.

Du slipper for mobilen

En af de klokkeklare fordele ved et Apple Watch er, at du slipper for ustandseligt at skulle hive mobiltelefonen op ad lommen. Det hele kan nemlig klares direkte fra dit smartwatch. Uanset om det drejer sig om SMS’er, telefonopkald, musik eller e-mail, så kan det hele langt nemmere klares fra dit Apple Watch. Og så er det desuden mere diskret at bruge uret fremfor konstant at stirre på skærmen på din telefon.

Hvis du arbejder indenfor IT

Hvis du hører til en af de mange danskere, der arbejder indenfor den digitale verden, så vil et Apple Watch bestemt ikke være en dårlig investering. Du vil nemlig her have noget af den mest innovative teknologi lige ved hånden, og dermed være på forkant med den allernyeste udvikling indenfor branchen.

Ikke billigt

Eneste umiddelbare ulempe ved et Apple Watch er desværre nok prismærkatet, der ligger et sted mellem 3000 – 4000 kr. hvis du nu ikke lige har pengene til at købe dit nye ur, så bør du dog ikke blive alt for frustreret. Køb Apple Watch på afbetaling, og du vil nu nemt kunne få fingre i det eftertragtede smartwatch – og endda uden at blive ruineret af det. Heldig kan du køb apple watch på afbetaling og trække betalingen ud over flere måneder og på den måde spise udgiften i overkommelige bider.