z13

Uoverskueligt, indviklet, forvirrende. Det kan være svært at danne sig et overblik over sin pension. Men faktisk kan der være rigtig mange penge at hente, hvis bare man gør sit benarbejde ordentligt. Og det er her problemet ligger. For hvordan gør man lige det benarbejde, det lyder jo både forvirrende og indviklet – og sådan har det også være i mange år. 

 

Men sådan er det ikke længere. En startup ved navn Pensure vil gøre din pension 100 % digital. Ved netop at gøre den digital, bliver det både simplere og mere overskueligt at danne sig et overblik over sin pension. Herunder hvor mange penge der er at hente ved at vælge den helt rigtige pension. Med få klik kan du få rådgivning, danne dig et overblik, eller få en second opinion på din pension.


Fremtiden inden for pension

 

Pensure giver ikke blot et overblik, men også et decideret estimat på hvor mange penge der er at hente, ved at omlægge sin pensionsplan. Og der kan, netop når det handler om pension, være mange penge at hente. Før i tiden skulle man tale med forskellige pensionsselskaber og finde rundt i en masse information. Ved at digitalisere processen, kan man nu springe alle disse led over, og på ét sted få et klart overblik over sine muligheder. 

 

pension

Det er yderligere muligt at danne sig et helt klar overblik over sine pensionsforhold. Det kan man gøre ved blot at skrive sit nem-id. Dette åbner samtidig ens muligheder for at kunne sætte sig nogle mål for fremtiden. Når du har et overblik, bliver det pludselig nemmere at forholde sig til sin pension, og hvor man står til den tid. Det kan for mange være med til at skabe en tryghed omkring noget, som mange i dag prøver at skubbe fra sig og undgå at tænke på. 


Så er der tid til de sjove ting i livet

 

Når du har et fuldt overblik over din pension og hvor mange penge du reelt kan hente, er der pludselig tid til de sjove ting her i livet. Du kan planlægge din drømmerejse, du kan købe det sommerhus du har drømt om, eller du kan blot se frem til din pension med ro i sindet.

 

Skub dine bekymringer om fremtiden væk, og lev i nuet. Mange mennesker bekymrer sig om fremtiden, og her er deres pensionstilværelse en af de store bekymringer – for har jeg nogen penge at leve for, er min pension god nok som den er nu, og har jeg overhovedet råd til at nyde tilværelsen som pensionist? Den gode nyhed er at det i dag er simplere end nogensinde før, at få svar og tage stilling til disse spørgsmål.