z13

Pengespil har været populært i mange år. Hestevæddeløb startede for mange år siden, og var primært for det finere selskab. Til hestevæddeløbene begyndte det at blive populært at satse penge på hvilken hest, der kom først i mål. Derudover har kortspil også altid været populært. Senere kom der flere fysiske spil til såsom poker, Lotto, skrabespil.  Man kender fx også spil om penge fra skrabejulekalendere, som også har været til i mange år efterhånden. I dag er online spil mere populært end nogensinde. Udvalget af online spil er eksploderet de seneste par år eftersom folks interesse for online spil er steget markant.

Poker

Ikke helt umulig at vinde en stor gevinst

Hver lørdag sidder tusindvis af danskere klar med deres Lottokupon i håbet om, at de er den heldige vinder af en 13’er. Selvom det er meget usandsynligt, at det netop er en selv, der skulle være den heldige vinder af en 13’er. Selvom at man måske ikke lige bliver vinderen af en 13’er, så er det ikke helt umuligt at blive en af de heldige, der vinder en stor gevinst, når det kommer til spil om penge.

Så mange blev millionærer i 2019

En af de store aktører indenfor spillebranchen er Danske Spil. Sidste år gjorde de 229 personer millionærer. Hovedparten af dem var vindere i spillet Lotto.

Derudover var der også nogen, der blev millionærer i spillene Jackpot, VikingLotto, Joker, Keno og skrabespil.

Det er derfor ikke helt umuligt at vinde en stor gevinst i et spil. Men man skal selvfølgelig passe på med ikke at bruge for mange penge i forsøget på at vinde en stor gevinst. For nogen bliver det en form for jagt at vinde en af de høje gevinster, og dermed kan det ende med, at man i sidste ende har brugt flere penge end, hvad præmien lyder på. For nogen ender det med at blive en afhængighed. Hvis man føler, at det begynder at blive en afhængighed, så er det en god ide at stoppe med at spille.

Når man spiller om penge, uanset om det er via fysiske spil eller online spil, så skal man altid huske at have ens sunde fornuft med sig. At man spiller Lotto en gang om ugen, det gør ikke den store skade. 

Gambling

Få nyheder indenfor igaming

Hvis man er interesseret i igaming, altså online spil, så kan det være en god ide at holde sig opdateret indenfor emnet.

Fx stiger afgiften på væddemål og online spil i 2021. Den stiger fra at være på 20 % til 28 %. Afgiften på online spil er anderledes end de fysiske kasinoer. Men det vil nu ændre sig i år 2021.

Hos Igaming Nyheder kan man finde nyheder indenfor igaming. 

Derinde kan man samtidig se anmeldelser af forskellige online spil. Der er de blevet bedømt med stjerner. Dermed kan man se hvilke nogen, der er de bedste online spiludbydere. Uanset hvad man interesser sig for, om det så er igaming, sport eller noget helt tredje, så er det altid en god ide at holde sig opdateret indenfor ens interesse, da man dermed ved, om der sker noget nyt indenfor det givne emne.