z13

Det er besværligt, når man skal læse flere steder for at finde ud af noget om et bestemt emne. Det er tidskrævende at skulle finde flere bøger for så at lede efter lige det sted i dem, hvor der står det, man har brug for at vide. Det er måske en af grundene til, at det er blevet trendy med temablogs.

Når en blog udvælger ét overordnet tema, så kan der med tiden blive samlet rigtig meget god viden på den. Den viden kan læserne søge i og få nytte af. Den viden kan sørge for, at læserne altid har et sted, hvor de kan starte med at lede efter viden om det emne.

Vi kan se på et par eksempler på sådanne blogs:

Glad baby i sort og hvid

Babymode.dk er et godt eksempel

Et eksempel på en hjemmeside, der samler en stor mængde viden om ét emne, er Babymode.dk. De kalder selv siden ”samlingsstedet for alle forældre”. Det er nemlig et sted, hvor forældre kan samles og finde den vide, de skal bruge i forhold til deres børn.

På Babymode.dk kan man læse om alle mulige emner inden for børn. Der er masser af viden at finde om alt lige fra tegn på graviditet over pottetræning og værelsesindretning til legetøj og udstyr. Hvis man som forælder mangler viden om et eller anden, der har med små børn at gøre, så kan der sikkert findes svar på Babymode.dk.

IT

Lær alt om IT hos IT-city

Et andet eksempel er denne side, it-city.dk. Her skriver vi ikke om børn, men om IT. Vores mange artikler om IT hjælper dig som læser med at finde rundt i IT-junglen. Vi har inddelt vores artikler i kategorier, så du hurtigt kan klikke dig ind på dem, der er mest relevante for dig.

Vores hjemmeside gør det nemmere for dig at lære mere om IT og alt, der har med IT at gøre. Har du et specifikt spørgsmål, kan du måske finde svar i en af vores mange artikler. Ellers kan du skrive til os.

Vi er hoppet med på trenden og gør det nemmere for dig at finde viden. Du skal ikke lede en masse forskellige steder, men kan bare åbne it-city.dk.