z13

Der er i dag mange, der er beskæftiget inden for IT. Og det med god grund. Der er nemlig flere og flere ting, der foregår online, og derfor handler det om hele tiden at kunne følge med på de mange nye tendenser, som der udspiller sig inden for den digitale verden. Med det sagt er der således også flere og flere, der bliver beskæftiget med skærmtid, hvorfor der er mange, der bruger flere timer hver dag foran en computer. Det er noget, der kan tage energien fra en, og derfor handler det om som virksomhed at blive ved med at engagere sine medarbejdere til at yde deres bedste.

Virksomhed

Det handler om at skabe det gode og sunde indeklima 

Og det kan man gøre på mange forskellige måder. Det er dog især luften inden for, der er mange, der bliver påvirket af. Denne kan være for varm, for kølig eller måske for uren, og det er noget, der kan give store gener, som tærer på energien, og dermed er motivationen for at yde det bedste, man kan også dalende. Det kan klares med et godt klimaanlæg, således rummene kan køles ned om sommeren, varmes op om vinteren og holdes rene hele året rundt. På den måde undgås der også flere sygedage.

Etabler en grøn oase hvor der er plads til frisk luft 

Derudover skal der skabes et rum, således der er plads til, at der kan trækkes noget friskt lut. Når man sidder flere timer foran en skærm, kan man til tider have behov for at komme uden for og mærke vinden mod huden. Det er især, når der er godt vejr, og man misunder alle dem, som nyder vejret. Skab derfor eventuelt en udendørs oase, hvor det er muligt at sidde og få en kop kaffe og en pause, således der igen bliver energi til at gribe de ting, som arbejdsdagen byder på. En sådan vil med sikkerhed også blive værdsat i frokostpauserne, så maden kan nydes udendørs.

Uderum

Lad medarbejderne nyde nogle lækre og friske frugttræer

Synes du, at det lyder som en god ide? Så skal du have skabt dig en grøn plet. Det kan du for eksempel gøre på et udendørs areal med en fin græsplæne, nogle krukker og planter. Det kan for eksempel være nogle lækre frugttræer ,som også giver stor glæde lige så snart, de begynder at give nogle lækre og friske fugter. Derudover skal du have nogle gode møbler, således det er rart at opholde sig uden for uden at føle sig akavet placeret. Hvis du synes det, er for stort et arbejde med en græsplæne, er det også en mulighed for dig at benytte dig af for eksempel træflis og så bare herpå placere grønne planter i krukker.