z13

Kender du det, når du sidder i din bil og så er der nogle der ringer eller også kommer der en lyd fra den eller du synes turen er så kedelig og der er intet i radioen, så du kunne godt bruge lidt underholdning et andet sted fra. Men mobilen er gemt i din lomme, så du kan ikke tage den frem. Så kan det være at du skal have dig en mobilholder til bilen. Så får du straks mere til din tur. Det kan også være, at du skal bruge din mobil meget til dit arbejde. Så er det vigtigt, at du altid kan komme til den, også når du er i bilen.

forsaede

Pas på når du kører

Nu bliver der snakket meget om, at du skal få dig en mobilholder til din bil, så du kan bruge din mobil i bilen. Der skal lige tilføjes noget til dette. Under ingen omstændigheder, må du sidde og kigge på telefonen i længere tid! Det er ulovligt og kan lede til alvorlige konsekvenser, både for dig, men også dem omkring dig. Det der menes, når man kan bruge mobilen i bilen, er at du kan sætte din gps på mobilen til, eller du kan lytte til podcasts eller andet, så ikke tager din opmærksomhed væk fra vejen foran dig. Det er også tilladt at tale i telefon, hvis man gør det over mobilholderen. Så mobilholderen i bilen åbner op for flere muligheder, men du skal stadig huske på, at når du kører bil, så kører du bil!

oplader

Udvalget kan tilpasses lige til dig og din bil

Uanset hvilken bil du har eller hvilken form for holder til din mobil du ønsker, så kan du få det. En af de billigste muligheder er en magnet, så sættes lige hvor du vil i din bil og så kan du nemt sætte mobilen til. Eller hvis du ikke er helt sikker med blot en magnet, så kan du få en rigtig holder, som holder helt omkring din telefon. Du kan endda smide lidt flere penge ind i denne model, så kan den også oplade din mobil samtidigt. Valget er dit.