z13

Hvis du selv er gamer, kan du helt sikkert nikke genkendende til, at det er skønt efter en lang arbejdsuge endelig at kan tænde computeren, åbne en chipspose, ringe dine venner op på discord og tage et par spil med dem uden at skulle bekymre dig om, at du skal tidlig op på arbejde næste dag. Med andre ord: hele natten er afsæt til dig, din hobby og dine venner.

Uanset om man spiller selv eller med sine kammerater, hører det sig til at spise lidt snacks eller drikke en øl under spillet. 

Du har sikkert en snack eller drik som du foretrækker, men hvorfor ikke prøve noget nyt?

Lav din egen drink

Lav din egen drink med gin

Det er altid skønt at åbne for en øl, sodavand eller hvad du måtte foretrække, men det er noget andet, når man selv laver sin drink. 

En god idé kan være at prøve en drink med gin, for der findes mange forskellige varianter, så det burde være til at finde noget nemt og godt. 

Køb gin online, hvis du gerne vil gøre det lettere for dig selv. 

Du kan også finde forskellige opskrifter på nettet, og der kan du også finde ud af, hvilken type drink, der passer til dig. Vælg for eksempel en gin and tonic, som er en klassisk drink, de fleste kan lide. 

Du kan også udforske lidt og lave en gin hass, hvis du er mere til en drink med frugtsmag. Mulighederne er mange.

Gamer

LAN-party med hjemmelavede drinks

Man bliver aldrig for gammel til at spille med sine kammerater, og hvem elsker ikke at have en boys-weekend med gaming, lækker mad og godt selskab? 

Hvis du gerne vil holde en gameraften for dine venner kan du gøre lidt ekstra ud af aftenen ved at lave hjemmelavede drinks.

I har formentlig jeres traditioner, og måske har i bestemte snacks og drikkevarer, som i forsyner jer med gennem aftenens spil, men derfor kan det alligevel være en god idé at prøve noget nyt. Det kan være, at dine venner vil blive glade for en overraskelse og værdsætter en lækker hjemmelavet drink ved ankomst.

Hvis drinksene skal være en overraskelse, og at du derfor ikke vil spørge dine venner, hvad de bedst kan lide, er drinks med gin en god idé. 

De fleste har smagt en drink eller to med gin, og de serveres mange steder, så der er stor sandsynlighed for, at de falder i god jord.