z13

Skal du til at opsætte en hjemmeside? Så skal du først og fremmest vælge en CMS at opsætte hjemmesiden i. Men bare rolig, det er et let valg – for du skal selvfølgelig lave en WordPress hjemmeside!

Bedste brugervenlighed

WordPress er et af de mest brugervenlige CMS-systemer, der findes. Det underbygges af at cirka 30% af de hjemmesider, der eksisterer i dag er opbygget i WordPress. Uanset om du har opsat en hjemmeside hundredvis af gange eller skal gøre det for første gang, så vil du elske at oprette i WordPress.

Et kæmpe netværk

Fordi WordPress har så mange brugere, betyder det også, at der er rigtig meget hjælp at hente, skulle du blive i tvivl om noget. En anden fordel er, at der konstant arbejdes på at gøre WordPress bedre, så de mange tilfredse kunder beholdes.Godt for SEO!

Hvis du gerne vil have, at din hjemmeside ranker højt på Google, er det nødvendigt at søgemaskineoptimere. Her er WordPress igen fordelagtigt. Med en hjemmeside i WordPress, har du nemlig de bedste forudsætninger for at søgemaskineoptimere. Det er det blandt andet, fordi der findes mange gode plug-ins til WordPress som, hvis opsat korrekt, egner sig særligt godt til SEO!

Du behøves ikke at kode!

Noget af det, der gør WordPress så brugervenligt er, at man ikke behøves at kode! Det betyder, at selv hvis du aldrig har opsat en hjemmefør før, kan du gøre det i WordPress, såfremt du får en smule oplæring! Kan det blive nemmere?

Mobilvenligt

I dag er det ikke bare nok, at man har en pæn hjemmeside på computeren. I dag kommer de fleste søgninger nemlig fra telefoner. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside også fungerer på de mindre skærme! Du har sikkert før prøvet at tilgå en hjemmeside fra din mobil, men forladt den igen, fordi opsætningen på din mobil var uudholdelig. Du har sikkert også dømt hjemmesideejeren for at være uprofessionel, og sådan har du ikke lyst til, at nogen skal tænke om dig, vel?

Der er allerede mange temaer i WordPress, som er mobilvenlige, så såfremt du vælger de korrekte temaer, er din hjemmeside optimeret til mobilskærmen! Og det smarte er, at det er super nemt at tjekke op på – det er bare at hive mobilen frem!