z13

Måske tænker du at det lyder lidt skørt at skulle forberede sig på Black Friday, men det er faktisk en rigtig god ide at gøre. Lige nu er der stadig noget tid til at dagen er ovre os, men du kan få så meget mere ud af de mange besparelser der er, hvis du på forhånd har overvejet hvad du gerne vil købe. Lidt forberedelse kan også afværge at du bagefter står med et produkt, hvor du egentlig ikke har sparet så meget som du troede. 

Barn_ser_fjernsyn

Hvordan man forbereder sig på sine køb 

Grunden til at det er en god ide allerede nu at overveje hvad du måske godt kunne tænke dig at købe til Black Friday er at du på den måde har mulighed for at danne dig et godt overblik over hvad den generel pris på produktet er. 

Måske ved du at dit tv er begyndt at synge på sidste vers og virkelig godt kunne trænge til at blive udskiftet. Brug noget tid på at se hvilket slags tv du så gerne vil købe næste gang, se om du eventuel kan finde tre gode muligheder. På den måde er chancen for at et af dem bliver sat ned højere. Overvej også hvor meget du er villig til at betale for det og hold øje med hvor meget det er blevet sat ned med hvis der kommer en periode med rabat inden Black Friday. Det vil gøre at du kan få dit tv på Black Friday til den bedst mulige pris. 

discount_udsalg

Hvorfor er det en fordel at forberede sig?

Når du på forhånd har forberedt dig på hvad du vil købe på Black Friday, kommer du for det første ikke til at købe det forkerte tv, i den forstand at det ikke lever op til de krav du har. Man kan nemlig nemt blive revet med af en stemning og så kun se på prisen og ikke selve produktets specifikationer. Det kan nemt lige tage toppen af glæden ved købet. 

Derudover slipper du også for at finde ud af at det tv som du har købt og længe har villet købe, faktisk ikke er købt til en særlig god pris. Nogle gange bliver pris nedsætningen nemlig ikke skrevet korrekt på skiltene, da butikkerne sætter priserne op inden Black Friday så rabatten virker større. Har du holdt øje med prisen i noget tid ved du om det normalt set bliver sat længere ned eller ej.