z13

Den gennemsnitlige danske arbejdsuge er på 37 timer. Men er du leder, som mange moderne mænd er, så er den ugentlige arbejdstid knap 45 timer. Det betyder at du bruger en stor del af din vågne tid hver dag på din arbejdsplads og på dit kontor. For at du skal føle dig til rette ved din plads og for at du skal kunne opleve flow er det vigtigt at dit skrivebord og dit kontormiljø afspejler din person. Selvom det lyder trivielt og kedeligt kan du få noget så kedeligt som kontor og papir til at se mandligt ud hvis du henter inspiration herfra: https://redofficescanofficeshop.dk/.

kontor og papir

Gå all in eller vælg små udvalgte objekter

Der findes 2 måder hvorpå du kan sætte dit personlige mandlige præg på dit kontor.

1: Du kan vælge og gå “all in og indrette hele dit kontorområde med maskuline møbler , maskuline kontorartikler og et maskulint islæt. Dette er dog ikke alle arbejdspladser du kan slippe afsted med denne fremgangsmåde. Eksempelvis kan arbejdspladsen have en designmanual, som skal overholdes. Det kan også være det æstetisk bryder med virksomhedens øvrige dekor hvis du skiller dig for meget ud. Det kan også være det ikke ligger til din person at gøre sådan noget og så findes der heldigvis fremgangsmåde 2.

2: I stedet for at gå “all in” kan du vælge at placere få men meget dominerende objekter på dit skrivebord. Dette kunne eksempelvis være en massiv rustfristål hulemaskine eller en lignende genstand. Genstanden vil vække opsigt på en diskret måde og gøre folk nysgerrige. Denne metode kan dog være mere udfordrende da genstanden skal være subtil og samtidig dominerende i sit udtryk.

Hvilke måden er rigtig for dig afgør du selv baseret på din person. Men konklusionen er at du nemt kan skille dig ud og være en mandlig mand selvom du er i en erhvervssetting og i et stort kontormiljø ved hjælp af udstyret fra Redofficescanofficeshop.