z13

I dag kan man ikke komme udenom mange forskellige typer af IT, programmer og teknologiske udviklinger. Konstant er der nye ting man skal forholde sig til. Konstant bliver der opfundet nye ting, som man enten skal elske eller hade. Det gælder især hvis man arbejder inden for et specifikt område. Man kommer ikke udenom at skulle tage stilling til de mange tiltag. Skal man gøre det godt inden for iværksætterbranchen er det derfor oplagt, at man tager udgangspunkt i IT. Det er nemlig en ren guldgrube når det kommer til IT og elektroniske ting da der er så meget der sker hele tiden. I og med, at der konstant sker noget kan man se det som et tog man blot kan hoppe lige på. 

Drøm

Find et behov for en særlig IT-ide

Det første man skal gøre når man har en god ide er at finde ud af om der er et behov. Af og til kan det være, at man undersøger dette ved at snakke med mennesker. Måske spørger man indirekte eller direkte om de har et behov for en særlig ting. Det er ikke nødvendigvis den rette tilgang. For meget ofte vil man finde ud af, at folk faktisk ikke er klar over, at de har et behov for noget. De tror, at de er tilfredse med hvad de har. Det er de dog kun indtil de finder ud af hvad man er i gang med at opfinde. 

Derfor er det altid bedre at spørge folk indirekte om deres anvendelse af forskellige elektroniske ting. Så kan man nemlig på den måde undersøge, hvorvidt de kunne have gavn af den ting man er ved at lave. Af og til kan det kræve, at man tager et stort og sikkert lån fordi, at man skal have penge til at udvikle sine produkter. 

Møde med telefoner

En god iværksætter laver brugertests

Desværre er der meget ofte i it-branchen en tendens til, at man ikke tænker så meget over slutbrugeren. Man tænker meget ofte over en ting man ønsker at lave, og så udvikler man den. I stedet for bør man dog i højere grad pråve om ikke man kan teste med de mennesker der ender med at skulle bruge produktet. Så kan man se om det lever op til det ønske, som folk har til det pågældende produkt.

Det er bestemt ikke alle iværksættere der er gode til at teste deres ting af med deres slutbrugere. Her bør man dog udmærke sig ved selv at gøre det. Det vil nemlig altid gøre, at man ender med et produkt der er bedre at bruge og som i højere grad løser det problem man har fundet. Det kan være med til at gøre, at folk der skal bruge tingen i sidste ende vil blive gladere end ellers da det er en ting de rent faktisk kan bruge til noget.