z13

Er du i IT-branchen, kender du sikkert alt til hvordan det er at arbejde siddende det meste af dagen. Det at udføre sine arbejdsopgaver foran en skærm kan godt gå hen og blive hårdt for kroppen, og det er derfor godt at have fokus på at passe på sig selv.

Læs med her, og få nogle gode råd til hvordan du kan passe godt på din krop, når du arbejder med IT.

Arbejde ved computer

Husk de gode vaner

Når man har gang i spændende IT-projekter på sit arbejde, kan man let komme til at arbejde mange timer i streg uden pause, hvor der er plads til vand, mad og bevægelse. Det er måske godt for effektiviteten, men er det godt for kroppen? Svaret er nej. Det er nemlig meget hårdt at sidde ned i så mange timer om dagen, uden at få rørt sig. 

Det kan måske godt gå en gang imellem, men som tommelfingerregel, bør du sørge for at huske at komme op på benene 10 minutter i timen. I din pause kan du bevæge dig lidt rundt, snuppe et sundt mellemmåltid, og huske at få drukket godt med vand. 

Når du har styr på de gode vaner mens du arbejder, vil du lettere kunne nå alt det, du gerne vil. 

Forkæl dig selv med massage

En anden måde at passe godt på dig selv i din hverdag, er ved at forkæle dig selv med en omgang massage. Som stillesiddende IT-arbejder, har du højst sandsynligt nogle muskler, som godt kan bruge en kærlig hånd. En tur til en massør kan her gøre underværker.

Når du skal vælge en massør, er det en rigtig god idé at vælge en lokal en af slagsen. Så slipper du nemlig for at skulle bruge lang tid på at få ordnet dine muskler. Er du bosat på Sjælland, kan du med fordel vælge denne massør, som udfører massage i Vordingborg. Så er du sikker på at få den rette behandling, som vil sikre at dine muskler kan holde til at udføre dit arbejde. 

Afveksling i hverdagen er vigtig 

Har du nok afveksling i din hverdag? Mange som arbejder med IT, døjer med ikke at have en hverdag, som er for ensartet. Når du bruger din arbejdsdag foran en skærm, hvorefter du igen sidder foran en skærm når du kommer hjem, ja, så kunne alt godt tyde på, at du kunne bruge mere afveksling i din hverdag. 

Hvorfor er det så vigtigt med afveksling? Det er det fordi, at det har noget med dit helbred at gøre. For at du kan have det godt i din krop, er det vigtigt at du husker på ikke hele tiden at lave det samme. Kroppen har nemlig godt af at blive bevæget, og derfor er det vigtigt, at du husker på at få gjort dette så ofte, som det er muligt. Det kan du eksempelvis også gøre ved at se på en Massage i Vordingborg – så vil du opleve at blive løsnet op.

Med disse tre tips til at passe godt på din krop, vil du kunne fortsætte med at arbejde med det, du gerne vil, mange år ud i fremtiden!