z13

Har du nogensinde hørt om Supermetrics? Hvis ikke bør du uden tvivl læse med. Supermetrics er et værktøj, du kan bruge til utrolig mange ting. Du får altså meget for pengene, og det vil optimere dine oplevelser med din behandling af data – et arbejde du måske beskæftiger dig med på en daglig basis.

Hvad er Supermetrics?

Supermetrics tilbyder strømlinet integration af alle platforme til marketing, som betyder noget for dig. Det betyder, at du meget nemmere kan holde overblik over de forskellige platforme og samtidig spare oceaner af tid.

kontor

Supermetrics blev skabt på baggrund af en konkurrence organiseret af google i et online forum tilbage i 2009. Værktøjet blev til på baggrund af de problemer, Mikael, opfinder af Supermetrics og daværende webanalytiker, oplevede med at overføre data fra Google Analytics over i Excel. For at løse sit eget problem besluttede Mikael sig for a deltage i konkurrencen. Efter masser af hårdt arbejde lykkedes det ham at udarbejde Supermetrics, der sikrede ham en sejr i googles konkurrence. Der gik ikke lang tid før problemet viste sig at være udbredt, især blandt massevis af webanalytiker og folk i marketing. Supermetrics hjælper dig altså med at flytte data nemt og hurtigt ved at integrere de forskellige platforme med hinanden. Med Supermetrics er det lidende arbejde med at flytte data fra et program til et andet manuelt ikke længere et problem, du skal tænke på.

Spar oceaner af tid med Supermetrics

En af de største fordele ved Supermetrics er, at du kan spare enorme mængder tid, og samtidig gøre processen betydeligt lettere. I de fleste brancher er tid en dyrebar valuta, og i en hyperdigital verden, hvor så mange problemer kan løses via teknologi, har det virket utroligt, at et så påtrængende problem har fået lov at stå på så længe. Men med Supermetrics er det slut. Du behøver ikke længere at frygte processen med at flytte data. Supermetrics har din ryg hele vejen. Forbedr dit arbejde med dette effektive værktøj og udnyt din tid så optimalt som muligt. Du kan læse mere om fordelene ved Supermetrics ved at klike her.