z13

Flere og flere mennesker begynder at game. Dette betyder at spille markedet er vokset rigtigt meget de seneste år. Dette har også medfulgt at man nu kan leve af at spille og faktisk tjene rigtigt gode penge. 

Dette kræver dog at man er utroligt god til at spille og at man har lagt mange timer i det. Dette kaldes E-sport. E-sport er blevet så stort at skoler og efterskole tilbyder e-sport som et valgfag. Du kan altså nu sidde og spille som en del af din skolegang. 

Det er dog de færreste der kan leve af at spille computer da dette kræver rigtigt meget træning. Dette stopper dog ikke mennesker for at spille for sjov og spille sammen med sine venner. 

Rigtigt mange ser netop dette som et fællesskab. Hvordan gør man så ens bolig klar til gaming? Her er nogle tips. 

Mad til efter et spil

Strøm og mad

En vigtig del ved at have sin bolig klar til en gamer weekend er at den kan trække alt den strøm disse maskiner kræver. Hvis ikke dette kan gøres i ens lejlighed, så kan man gøre noget ved det ved at ringe til en elektriker. 

Det er også vigtigt at man har sørget for der er nok mad til alle mennesker. At sidde foran en computer hele natten kan godt gøre folk sultne. Hvis ikke man får nok mad kan man risikere at folk bliver sure af at spille. 

Sørg for varme

En god idé er at have en god varme i sin bolig. Dette vil hjælpe med at folk ikke fryser når de spiller og at det er et dejligt sted at være en hel nat. At have varme tændt så meget kan godt være dyrt. Derfor er det en rigtig god idé at have en billig løsning, så som en varmepumpe. En varmepumpe er ikke noget man behøver at sætte sig særligt meget ind i, men alligevel skal man lige læse lidt om den. 

Læs mere om varmepumper her. Dette kan være med til at spare en for mange penge, når varmen skal være oppe en hel nat. 

Varmepumpe i kælderen

Motion er et must

Dette kan godt lyde lidt mærkeligt at det er en god idé at få lidt motion når man spiller, men det kan faktisk være med til at gøre man bliver bedre. 

Hvis man spiller en hel nat uden at bevæge sig, kan ens hjerne godt blive lidt langsomt af det. Derfor vil det være en god idé at lave noget god crosstræning. Ved at gøre dette holder man ens blodomløb i gang og dermed fungere ens hjerne og fingre bedre. 

Dette er ikke noget man behøver gøre meget af, men hvis man gør lidt hver 3. time så burde det være nok. Til sidst er det godt bare at have sine bedste venner. Hvis man har mennesker omkring en der holder af en og stoler på en, så tør man også selv at være mere udadvendt og dette er en rigtig god ting når man sidder og spiller. 

Det er også sjovere at være sammen med mennesker man holder af, når man skal være sammen med dem en hel nat.