z13

Det er vigtigt at vælge en god VPN, hvis man ønsker den højest mulige sikkerhed og det bedste privatliv, når man er på nettet. I en tid, hvor vi deler så meget af os selv og vores liv på nettet, er det vigtigt at sørge for, at ens vigtigste og mest private informationer, ikke kan blive ’fanget’ af de forkerte. Nettet er et sted som bruges til både gode og mindre gode ting, og derfor bør du vælge en god VPN som du kan stole på. Læs mere om ProtonVPN her, hvis du ønsker den allerhøjeste sikkerhed på nettet – og det er jo nok noget, som alle ønsker!

Hvordan virker en VPN?

VPN står for ’Virtual Private Network,’ og det er en tjeneste som lader dig skjule din identitet på nettet. Ved at anvende ProtonVPN, bliver informationerne om din internettrafik sendt igennem en virtuel tunnel, som beskytter dine informationer. En VPN hjælper på denne måde med at skjule dine informationer for regeringer, hackere, og din internetudbyder. 

Denne service kan anvendes af alle. Både private og forskellige selskaber bruger VPN services til at holde deres informationer private og sikre. ProtonVPN kan også hjælpe med at ændre din IP-adresse. IP er din virtuelle lokation, og ved at ændre denne, kan du få adgang til endnu flere hjemmesider. Nogle lande blokerer eller censurerer forskellige hjemmesider, og i disse tilfælde kan VPN services hjælpe med at give adgang til disse censurerede sider. 

Det er både nemt og sikkert for dig at bruge en VPN privat eller hos din virksomhed. Processen er meget simpel, og kan beskrives i nogle korte trin:

  • Der oprettes forbindelse til nettet fra din computer
  • ProtonVPN forbinder sig til en VPN-server
  • Dine informationer krypteres, så internetudbyderen og andre ikke kan læse dem

kvinde med computer

Hvad gør ProtonVPN bedre end andre udbydere?

Der findes rigtig mange VPN udbydere rundt omkring, og de har alle samme funktion. ProtonVPN skiller sig ud på nogle meget vigtige punkter, som gør din færden på internettet så sikker som overhovedet muligt. ProtonVPN blev originalt udviklet til at holde informationer sikre for folk, som bruger Proton Mail. Deres VPN kan bruges af alle, og den skiller sig ud fra andre VPN-services, ved at have unikke integrerede algoritmer.

ProtonVPN arbejder sammen med krypteringsprogrammet, TOR. TOR står for ’The Onion Router’ Denne browser krypterer og anonymiserer alle informationer ved hjælp af dets eget unikke system. Derudover er ProtonVPN et Schweizisk firma, og Schweiz er landet med den tydeligste og strengeste persondatalov lige nu.

ProtonVPN er intuitiv og brugervenlig, så du vil aldrig få problemer med at anvende deres service. Du får et nemt overblik over deres servere rundt i verden, så du hurtigt og sikkert kan ændre din IP-adresse. Hvis du leder efter en god VPN, bør du helt sikkert tage et kig på ProtonVPN. Denne Schweiziske udbyder har et krypteringsniveau på samme plan som den Amerikanske hær, og beskytter dine informationer med en unik kombination af algoritmer. Du bør vælge ProtonVPN, hvis du ønsker sikker netadgang for dig selv privat, eller for din virksomhed.