z13

Der er rigtig mange hundeejere i Danmark. En del af disse har dog ikke vildt meget plads i hjemmet, hvorfor hundene til tider kan savne at komme lidt ud og snuse til verden. Netop derfor er det muligt at tage sin hund med i zoologisk have. Og det er altså ganske fedt. Har du selv hund, og måske børn, kan det blive en super hyggelig tur. 

 

hund og kvinde

Din hund vil elske at udforske nye omgivelser

Mange hundeejere har det med at gå den samme rute. Gerne flere gange dagligt. Selvom stort set alle hunde elsker en gåtur, er der ikke meget forandring. Men tager du derimod hunden med i zoo, ville den takke dig, hvis den kunne tale. For er der noget sted, der er spændende, er det da zoo. Masser af mennesker, dyr og vigtigst af alt, forskellige lugte. Lær hvor, du må medbringe hunden og meget mere. Vælger du at tage din hund med i zoo, er det naturligvis vigtigt, at den er godt opdraget. Samtidig er det som regel også et must, at den er i snor. Udover disse ganske forståelige regler, er det bare med at have en hyggelig dag.

Har du en stor have med græsplæne, er det skønt for din hund. For så har den lidt plads at boltre sig på. En hund kan nemlig godt komme til at kede sig lidt, hvis den er indendørs meget af tiden. Kan den i stedet for snuse rundt ude i haven, har den det altså noget sjovere. Samtidig bruger den en del energi. Så er den måske lidt mere rolig, når den kommer indenfor igen.

hunde

Tag hele familien med i zoo, og få en skøn dag ud af det

Det er altid super hyggeligt at være i zoologisk have med hunden. Især når man også tager familien med. Måske børn, børnebørn eller forældre. Der er nemlig masser at se, hvilket især er sjovt for de små. Man får hurtigt en del timer til at gå, når man går rundt og ser på forskellige, sjove dyr. Samtidig kan man også spise frokost og få en is. Bedre bliver det altså ikke.

Besøger du ofte zoologisk have, bør du overveje et årskort. Det er en måde at spare penge på, og samtidig en god måde at støtte din zoologiske have på. For pengene går blandt andet til truede dyrearter, hvilket er et vigtigt formål. Ligeledes forbedrer det den oplevelse, man får i zoo, når man støtter dem. Det er jo netop oplevelsen, man kommer for. Det kan være alt fra bedre forhold for dyrene til flere shows. Eksempelvis shows hvor man ser dyrene blive fodret. Børn elsker at se, når pingviner eller tigere får mad. Det er en sjov og lærerig oplevelse – lige meget om man er barn eller voksen.