z13

Din computer og internettet rummer mange fordele, som kan være med til at styrke din mentale sundhed. Der findes mange sider på internettet, der kan være med til at styrke din mentale sundhed i hverdagen. 

Du kan her læse mere om, hvordan internettet kan hjælpe dig, hvis du er stresset, mentalt træt, deprimeret og føler dig mindre værd. 

Mental sundhed via computer

Annoncelight – hvor du kan finde sexannoncer

Noget af det, som klart kan hjælpe med din mentale sundhed, er at tilfredsstillet dine lyster. Mange går med følelsen af være mindre værd, kan blive deprimerede og bare føle sig i underskud mentalt, hvis de i længe ikke har fået styret de lyster, som mennesket har haft siden urtiden. 

Med annoncelight kan du finde sexannoncer, så du kan få styrket din mentale sundhed. Se mere på erotube.dk, hvor du kan finde din potentielt næste sexpartner. 

Mangel på seksuel stimulans kan medføre en række psykiske gener såsom følelsen af at være mindre værd, følelsen af ensomhed, forkerthed og af ikke at være tiltrækkende. Ved at finde en sexpartner gennem annoncelight får man en oplagt mulighed for at få styrket selvværdet og dermed den mentale sundhed. 

Glad kvinde

Mental sundhed ved at finde andre ligesindede 

Internettet rummer mange muligheder for at i finde ligesindede i samme situation som en selv. Der findes på de sociale medier grupper for alt mellem himmel og jord. Det kan f.eks. være en gruppe for nyligt fraskilte, en gruppe for personer med PTSD eller en gruppe for folk, som gerne vil tabe sig. Når man finder andre personer, som gennemgår noget af det samme som en selv, styrker det ens mentale sundhed. Ved hjælp af grupperne kan man dele erfaringer med hinanden og man kan opnå en følelse af ikke at være alene. 

Det kan være meget gavnligt at finde frem til andre, som kæmper med det samme. Internettet giver oplagte muligheder for at finde frem til andre i samme situation. Man kan også opnå mental sundhed gennem datingsider. Datingsider er oplagt, hvis man gerne vil finde sig en ven, en ny partner eller bare en, som man kan drikke en kop kaffe med.