z13

Gaming er her og der og alle vegne for tiden, men nu er det jo ikke alle, som er blevet vidt af det endnu. Og hvis man sidder – måske som forældre eller endda bedsteforældre – hvordan er det så lige, man kommer i gang med det der computerspil?

Computerspil er en sjov og interaktiv beskæftigelse, der giver glæde for rigtig mange spillere, så måske vil det også gøre det for dig? Læs med herunder, og find ud af det.

Find et spil, du kan lide

Først og fremmest skal du finde frem til et computerspil, du synes ser sjovt og spændende ud. Et oplagt sted at gøre dette er Youtube. Her kan du finde mange såkaldt LetsPlays, som er folk der har optaget, hvordan de har spillet computerspillet. På den måde kan du let se, om det er noget for dig.

Det kunne for eksempel være en LetsPlay i Zelda, i Skyrim eller noget helt tredje. Når du har klikket lidt rundt på de ting, du synes, ser interessante ud, så skal der ikke gå længe, før du bliver bidt af det ene eller det andet spil.

Få hjælp til at få dit udstyr i orden

Det kræver lidt teknisk snilde at få et computerspil til at køre på din computer. Så når du har fundet ud af, hvilket spil du gerne vil spille, kunne det være en idé at kontakte en it-kyndig. Enten en professionel eller en af dine egne venner.

Er du ude i at skulle have en ny computer, så kan du sagtens fortælle kunderådgivningen, hvad det er for et slags spil, du gerne vil kunne spille derpå. Så vil de kunne hjælpe dig til at finde en computer, så du er sikker på, at det kan trække dit nye spil.

Det gode ved computerspil er, at det giver en mulighed for at møde en masse nye mennesker, som har samme interesse som du. De vil også kunne hjælpe dig videre i svære baner, og når du ellers sidder fast i dit yndlingsspil. Så undersøg gerne på for eksempel Twitter, Facebook eller et tredje sociale medie, om der ikke er et fællesskab omkring lige præcis dit spil.

Kom i gang med at spille

Måske du allerede har spillet online betting eller mobilspil? I computerspil er der en del flere ting at sætte dig ind og , og det kan tage noget tid – især hvis man ikke er vant til at spille computerspil.

Her er det ikke andet for end at væbne sig med lidt tålmodighed. At finde ud af, hvordan et spil skal spilles, er en del af oplevelsen, og du vil meget hurtigt finde ud af, at du kan lære det ret hurtigt. Så er det sjovt at se tilbage på begyndelsen, hvor man hverken vidste, hvordan man gik frem og tilbage.

Vi håber, du nu har fået mod på at prøve at komme i gang med et computerspil af den ene eller den anden art. God spillelyst herfra!

gaming