z13

Man kan ikke komme udenom det stigende forbrug af IT i hverdagen. Elektronikken har indenfor de sidste årtier hurtigt strøget til nye højder. Mange virksomheder sætter derfor mere og mere sin lid til teknikken – ligeledes privatpersoner. Som privatperson er der dog kun dig selv og dine egne informationer, du skal have styr på. Ved et større firma kan der være flere hundrede kunder, hvis oplysninger skal gemmes sikkert. Det kan også være, at virksomhedens udvikling af produkter ligger gemt i skyen. Dermed ønskes der ikke et brud på IT-sikkerheden ved eksempelvis hacking.

Find kvalificeret rådgivning

Der findes mange gode råd om IT-sikkerhed, samt mange bud på hvordan din virksomhed skal sikres. Den helt rette rådgivning kan være essentiel for virksomhedens sikkerhed. Hvis der følges forkerte råd, kan den såkaldte sikring have en modsat effekt. Et godt og sikkert råd er derfor at undersøge, om rådgiveren er kvalificeret.

Der kommer flere og flere uddannelser om IT i takt med det stigende forbrug af teknologi. Der er dog stor forskel på, hvilket fagområde indenfor IT uddannelsen dækker. IT i sig selv er et vidt begreb. Man kan være en supporter, udvikler eller arbejde med IT på helt andre måder. Den bedste rådgivning kommer derfor fra uddannet folk med speciale i IT-sikkerhed, eksempelvis gennem en professionsbachelor. Du er dermed lovet kvalificeret og certificerede rådgivning.

Undgå hacking og få IT-sikret din virksomhed

Den tekniske verden er stor og forvirrende. Måske ved du ikke så meget om firewalls, backups eller krypteringer. Det er dog heller ikke nødvendigt for at have en sikker behandling af data. Det kan dog være en fordel at sætte sig lidt ind i de forskellige hardware og software processer, virksomheden skal igennem. Specielt databehandling er vigtig at forstå – ikke mindst grundet GDPR-loven i Danmark. Hvordan overfører I data indbyrdes, og hvordan lagres det? Det er bl.a. i disse faser hacking oftest sker, hvilket enhver virksomhed vil undgå.

Computer

Overvej derfor kraftigt om IT-sikkerhed i din virksomhed vil gavne – højst sandsynligt er svaret ja. Med kvalificeret rådgivning, sikkerhed og overvågning bliver intet tabt i de forskellige processer. Samtidig slipper du for dårlige tips og tricks, som kan gøre hele situationen værre. Hvis du ikke er en haj til IT, kan den rette rådgivere også hjælpe med selve strukturen og opbygningen af det teknologiske i virksomheden. Så er der både styr på firewalls samt den uønskede hacking, og du kan sove trygt om natten.