z13

Har du længe gået og overvejet at starte en blog, men har du følt, at det er lidt for stor en mundfuld? Så kan du her få en masse inspiration til, hvordan du kommer i gang med at blogge, og hvordan du gør det på den nemme måde.

Det kan godt være, at det kræver noget forarbejde, men så snart du kommer ind i det, så er det nemt, og så kan du bruge tid på at skrive om alt det, du virkelig elsker i livet. Du skal jo først og fremmest finde ud af, hvorfor du gerne vil begynde at blogge, og om det er noget for dig. Du finder ikke ud af, om det er noget for dig, før du prøver det af.

Det kan være, at du gerne vil starte ud med en gratis blog, som du kan skrive på, mens du finder ud af, om det er noget for dig, og hvordan du kommer i gang med at blogge for alvor. Det er jo en stor beslutning, og derfor kan det være en god idé at prøve det af i et stykke tid først, så du kan finde ud af, om det er noget for det.

blog

Vælg det helt rigtige emne til din blog

Når du skal i gang med at blogge, så er det vigtigt, at du vælger det helt rigtige emne at blogge om. Det kan være svært at vælge et godt emne til at starte med, eller det kan være, at du allerede har en idé, du gerne vil blogge om.

Det handler om, at du skal vælge et emne, som virkelig interesserer dig, og som er din store passion. Det kunne være jagt, og hvis du gerne vil have mere inspiration, så kan du læse mere her: https://www.luftgevaeret.dk/. På den måde kan du se, om emnet er noget for dig.

Det kan også være en god idé at kigge på de forskellige blogs, der er i dag, så du kan få noget inspiration til nogle forskellige emner. På den måde kan du se, hvad der i forvejen fungerer, og få inspiration ud fra det.

computer_online_

Sådan sætter du en hjemmeside op

For at blogge, så kræver det at du har en hjemmeside. Hvis du gerne vil gøre det seriøst og fokusere 100% på din blog, så kan du købe dit eget domæne og sætte din egen hjemmeside op. Det er naturligvis en smule mere krævende, men det er meget mere professionelt, og det vil give dig mulighed for at få flere læsere og for at blive taget mere seriøst fra dag et.

Det er vigtigt, at du vælger det helt rigtige navn til dit domæne, og at du gør dit design så simpelt som muligt, så du kan sikre dig, at du har en nem blog at navigere rundt i for dine læsere. Det er også vigtigt, at du skriver om ting, som dine læsere er interesserede i, og som inspirerer dine læsere og sørger for, at de kommer tilbage igen og igen.