z13

Det er altid spændende at følge med i de nyeste trends og teknologiske landvindinger, når det handler om IT. Det skubber til vores forestillinger om, hvad der er teknologisk, socialt, psykologisk og fysisk muligt og bevæger sig i spændingsfeltet mellem faglig ekspertise og de muligheder, vi mentalt evner at forestille os. Indtil videre har computere, fjernsyn og mobiltelefoner flade skærme, der giver brugeren en oplevelse i 2D format. Hvis vi ønsker os en 3D effekt, findes der selvfølgelig virtual reality brillen. Men hvad hvis det, man så på skærmen, reelt kom ud af skærmen? Som ballerinaen, der danser med en masse balloner i hånden let og elegant hen over mobiltelefonens skærm?

Flydende balloner i pool

Markedsfør din blog med balloner

Indtil ovenstående scenarie er muligt, er der nogle mere simple, men ikke mindre sjove måder at markedsføre sin blog eller sine IT services og produkter på i 3D format. Når man har en blog, man gerne vil øge kendskabet og antal kliks til, er der mange, der kun tænker i digital markedsføring. Her promoverer man bloggen på de sociale medier som Facebook, Instagram og måske Twitter og håber, at ens følgere vil følge trop hen til bloggens univers. Der kan dog være en ekstra effekt i at levendegøre markedsføringen af bloggen ved at få lavet balloner med tryk. Herpå kan man få trykt bloggens navn inklusiv eller eksklusiv firmanavn.

Fejr firmaet med balloner

Har man en IT- virksomhed, der lige er startet op, hvor man ønsker at skabe massiv markedsføring omkring de services, man tilbyder, kan man lave en velkomstreception til potentielle og eksisterende kunder. Her kan man med fordel få trykt balloner med firmaets navn og placere dem rundt omkring i lokalet på festlig maner. Gæsterne kan også få en ballon med hjem til børnene, så man dermed udbreder sin markedsføring til de private hjem. For hvilket barn synes ikke, at det er magisk at få en ballon? Hermed skaber man straks positive associationer til firmaet, hvilket giver en stærkere brand position på markedet.

Ballerina

Sig det med balloner

Når samarbejdspartnere eller leverandører holder fødselsdagsfester eller receptioner, kan man også tage balloner med som gave. Det er et festligt indslag, der vækker opsigt på en positiv og sjov måde. På ballonerne kan man få trykt de nyeste IT services, man tilbyder, navnet på ens firmablog eller noget helt tredje, man gerne vil promovere. Denne måde at øge bevidstheden omkring de IT services, man tilbyder, kan sagtens bevirke en øget trafik på diverse søgemaskiner. Det er en anderledes måde at sige hej på, og i IT- branchen kan der være stor konkurrence omkring den digitale markedsføring af diverse IT services og produkter. En visuelt baseret markedsføringsstrategi, er med til at understøtte den digitale strategi, fordi den både indbefatter en digital og printet version.