z13

Man kan på mange måder sige, at vi lever under et større pres i forbindelse med vores ydre fremtræden. Dette skyldes uden tvivl den store mængde visuel information, som vi til dagligt bombarderes med via hovedsageligt internettet. Aldrig før her der været så stor en bevidsthed om de mange ofte uopnåelige skønhedsidealer, som i denne tid med Instagram, musik, modeblade samt film og tv. Dette har på mange måder skabt en kultur, der drives af en form for mindreværdskompleks; en kultur hvor man hele tiden jagter det perfekte billede af sig selv, der helst skal matche de berømtes udseende. 

plastikkirurgi

Plastikkirurgi er mere udbredt end nogensinde

Som følge af denne tendens går rigtig mange danskere i dag under kniven for at opnå drømmekroppen; og det er faktisk ikke længere kun kvinderne; mændene er såmænd også godt med. Plastikkirurgi er i dag nemlig ikke længere forbeholdt kvinderne. De danske mænd har nemlig i adskillige år været med på bølgen. Selvom kvinderne stadig står for langt størstedelen af de kosmetiske indgreb, der foretages herhjemme, så er disse blevet langt mere populære hos herrerne. Faktisk vælger rigtig mange mænd endda at tage et lån for at få dækket udgifterne forbundet med deres specifikke indgreb. Du kan i det følgende blive lidt klogere på de mest populære typer plastikkirugi hos de danske mænd.

Fedtsugninger

Flere og flere danske mænd vælger i dag at få foretaget en fedtsugning. Som navnet antyder er en fedtsugning et indgreb, hvor kropsfedt suges ud af kroppen via en nål. Fedtsugninger har vist sig at være populære hos mænd, fordi de på en nem og hurtig måde kan fjerne det uønskede fedt fra et af kroppens problemområder.

herremodel

Næseoperationer

Især yngre mænd vælger i dag at få foretaget en næseoperation for at få rette op på f.eks. en for stor eller skæv næse. Udbredelsen af denne type plastikkirugi hænger i stor grad sammen med de ofte umulige skønhedsidealer, der i dag også påvirker mange yngre mænd.

Botox indsprøjtninger

Sidst men ikke mindst vælger mange mænd at få foretaget et såkaldt ikke-kirurgisk indgreb for at se yngre ud. Og kongen blandt disse er selvfølgelig Botox indsprøjtningerne, der midlertidigt kan udligne diverse rynker i ansigtet. Botox er netop blevet så populært (hos begge køn), fordi det er forholdsvist billigt, og man kan se resultaterne med det samme.