z13

Hvad end du bruger en masse tid på at arbejde foran computeren, eller om du bruger meget tid på at spille på den, så har kroppen brug for at komme væk fra den og få renset hjernen engang imellem. Det bedste du kan gøre efter en lang arbejdsdag foran computeren, det er at koble helt fra og komme væk fra den teknologiske verden. Nyd at være til og roen, hvor du ikke skal være konstant online og tilgængelig. Få stresset af og kom helt ned i gear. Den bedste måde at mærke sig selv og få tømt hovedet, er ofte ved de helt simple ting såsom at sidde og koble fra på terrassen om aftenen foran en lækker terrassevarmer.

Sommer hygge på terrassen

Det er befriende at sidde ude efter en lang arbejdsdag

Sommeraftenerne i Danmark er lækre, men det er kun i en ret kort periode, at der er varmt nok til at sidde og hygge sig på terrassen om aftenen, når solen er ved at gå ned. Der er dog et eller andet terapeutisk og befriende ved at sidde ude i den friske luft og nyde at være udendørs, når man sidder mange timer dagligt foran en skærm. Du kan dog sagtens sidde og nyde sommeraftenerne udenfor, uden at småfryse, hvis bare du anskaffer dig en god terrassevarmer

Sådan indretter du din terrasse til afkobling og afslapning

Tænk på terrassen som din egen lille oase. Det er her, du skal finde ro og føle dig afslappet og godt tilpas. Når du sidder ude på terrassen, så er alle pligterne ude af syne – både dine arbejdsopgaver og dine huslige pligter. Du kan blot sidde og nyde nuet. Indret terrassen med noget, der gør dig glad. Du kan eksempelvis indrette med:

  • Planter
  • Dekorative sten
  • Lanterner
  • Terrassevarmer

Først og fremmest, så skal du sørge for, at du sidder behageligt og kan slappe helt af i kroppen. Vælg en god havestol, hvor du kan læne ryglænet tilbage og anskaf et lille cafébord, hvor du kan have en iskold drink stående. At dekorere terrassen med planter vil tilføje noget liv og nogle skønne farver. Det kan både være farverige blomster i krukker eller som hængeplanter. 

Det er blevet meget populært at dekorere udendørsarealerne med malede sten. Disse kan købes i forskellige specialbutikker, supermarkeder, af private eller du kan lave dem selv med posca tusser. Dette kan også virke afstressende og beroligende. 

Lys indgyder til hygge og virker automatisk beroligende. Lanterner er derfor et rigtigt godt bud til at skabe aftenhygge. De kan både hænge, stå på bordet eller stå på jorden – eksempelvis i små grupper. En terrassevarmer vil også bidrage til hygge, ligesom den sørger for, at du kan sidde og lune dig ved den, når det bliver lidt køligt. Derved kan du udnytte din terrasse meget længere uden at risikere at sidde og fryse. 

SEO

Sådan får man flere besøgende på sin hjemmeside eller webshop

Sidder du og arbejder med din egen hjemmeside/webshop, så kan du slappe endnu mere af, hvis økonomien ser endnu bedre ud i din virksomhed. Det kan den blandt andet komme til, hvis du investerer i søgemaskineoptimering. Her vil du få flere besøgende på din hjemmeside, hvilket betyder flere potentielle kunder.