z13

At vælge at udskifte ens nuværende computer til en model med større hardware er faktisk ikke altid den bedste idé. Ved blot at opgradere din computer kan du nemlig ofte spare en masse penge, og ikke mindst få dig en langt stærkere maskine. Rigtig mange mennesker vælger i dag desværre at udskifte deres gamle computer med en ny og mere trendy computer; men som du nu vil opdage, så er der et par klare fordele ved at vælge en opgradering i stedet.

Reservedele og opgradering

Du sparer penge ved at designe hjemmesider i Roskilde

Hvis du f.eks. bor i Roskilde, og ønsker at designe hjemmesider i Roskilde, game eller benytte den tungeste videoredigering, så opdager mange mennesker at deres nyindkøbte laptop slet ikke har nok muskelkraft til at klare opgaven. Derfor ender folk med at skulle opgradere deres software for at kunne klare mosten. I stedet for at tage denne omvej, så bør du snarere overveje at opgradere din gamle computer. Hvis du f.eks. er gamer, så kan du for betydeligt færre penge nemt anskaffe dig en opgradering af din RAM, hvilket vil få dine spil til at have et langt bedre flow. Vælg f.eks. at opgradere din 4GB RAM til en 16GB RAM til en spiloplevelse udover det sædvanlige.

En opgradering giver flere valgmuligheder

Ved at vælge at opgradere i stedet for at udskifte, så har du nu bogstaveligt talt verden for dine fødder. Der findes  nemlig tusindvis af reservedele fra omtrent lige så mange mærker – og i alle prisklasser. Og her tænkes der på både en større harddrive, processor, RAM, monitor eller f.eks. videokort.

Laptop og monitor

En opgradering er bedre for miljøet

IT-relateret affald (E-affald) er faktisk en af de hurtigst voksende affaldstyper i verden; og for at gøre dette værre, så er der desværre også tale om noget af det giftigste affald, der hvert eneste år drypper tonsvis af giftige kemikalier ned i grundvandet – og der er stort set aldrig eksempler på genbrug af E-affald. Ved at opgradere din computer vil du nu være langt bedre ved miljøet, og samtidigt få en langt kraftigere computer.

Bedre komponenter

Hvis du køber en billig computer fremfor at opgradere din nuværende computer, så vil du i ni ud af ti tilfælde få en langt svagere computer. Køb i stedet nogle gode komponenter til en langt bedre computer. 

Hvis du ønsker hjælp til hjemmesider Roskilde, kan du kontakte et kompetent bureau, der er eksperter inden for området.