z13

Har du smerter i tænder, nakke eller hovedpine? Så kan løsningen, for dig, måske være en bideskinne. Bideskinner hjælper med smerter i hoved-halsområdet, og lindre især spændinger i nakken. Hvis du ikke har anden forklaring på dine smerter, kan en bideskinne gøre underværker. 

Ligger

Hvorfor en bideskinne? 

Nogle har tendenser til at bide tænder når de sover. At bide tænder kan forårsage smerter og spændinger i nakken, fordi nakkemusklerne bliver brugt når der skæres tænder. Ud over at være usundt for tænderne, skader det at bide tænder også din krop på måder man ikke ville tænke over. Spændinger og smerter rammer ofte personer der skære tænder om natten, en bideskinne vil være en god løsning på dette problem. 

Hvad er en bideskinne? 

En bideskinne består af hård EVA-plastik, og formes efter dine tænder, så du kan lægge den sikkert i munden. Bideskinnen forhindre således at dine tænder mødes, og kan derfor heller ikke skære mod hinanden. Bideskinnen kan købes relativt billigt, enten hos din lokale tandlæge eller på nettet. Prisen variere alt efter hvilke behov og præferencer du har. 

Hjaelpemidler

Sådan bruges bideskinnen

Når købet er gjort, og bideskinnen er i hus, er det næste skridt så at bruge selve bideskinnen, men hvordan gør man egentlig det? Bideskinnen puttes i munden, lige inden du lægger dig for at sove, og bliver i munden hele natten. Om morgen kan du sikkert tage bideskinnen ud igen, helt uden smerter eller spændinger. Bideskinnen er ikke ligesom en almindelig bøjle, der forbliver inde i munden, når den først er kommet ind.

Bideskinner kan være nødvendige – ikke smarte

Selvom “bideskinne” måske ikke er det mest sexede ord der findes, kan bideskinnen gøre underværker for dig og dine smerter. Du kan altid prøve en bideskinne af, prisen er ikke en undskyldning, da de fleste bideskinner kan købes til en overkommelig pris. Er du usikker på hvor dine smerter kommer fra? så prøv en bideskinne i dag.