z13

Gad du godt at være den der virksomhed, du ved nok – den som de fleste kender og nikker genkendende til, hvis de hører navnet? Du kan garanteret selv liste en række af den slags virksomheder. Hvad tror du, alle de virksomheder har til fælles? Marketing. De er enormt gode til at promovere sig selv og sørge for, at de bliver genkendt. Din virksomhed kan blive ligesom dem – det kræver måske bare lidt hjælp fra et marketing bureau.

Hvis du tænker, du måske ikke er helt knivskarp ud i marketing, kan det være, du kunne tænke dig muligheden for at blive bedre til det – der findes alverdens kurser, og så handler det ellers om at kaste sig ud i det og få noget erfaring. Men vil du gerne være sikker på at ramme rigtigt i første omgang, så kan et marketingbureau hjælpe dig godt på vej, så din virksomhed kan blive løftet.

Mange typer af marketing

Markedsføring er ikke bare markedsføring. Det kræver, at man sætter sig ind i alt fra indhold til målgruppe og platform. Måske du tænker, at en annonce godt kan bruges på både Facebook og Instagram – måske den endda kan printes i plakatformat også? Det ville være fantastisk nemt, hvis det var sådan, landet lå, men det er det desværre ikke. I stedet er du nødt til at få tilpasset det til de enkelte platforme.

Det kan være en rigtig god idé at prøve at hente lidt inspiration rundt omkring. Det kan være, du har set en reklame, der virkelig faldt i øjnene og fik dig til at huske dens budskab? Så er det med at kigge på, hvilke elementer i den, det var, der virkede godt. Måske det er noget, I kan gøre lige sådan eller endnu bedre, når I skal markedsføre jeres produkter forskellige steder.