z13

De fleste af os ved at man kan købe tøj og elektronik på nettet og gør det i stor stil. Det har helligdage som Cybermonday, Black Friday og Singles Day gjort muligt. Men de færreste ved at det faktisk er muligt at købe mange andre genstande på nettet. Eksempelvis kan du med fordel vælge at købe murerartikler hos Murerbutikken når du står overfor en ombygning eller nybyg.

Nettet giver dig fordele som forbruger også på murerartikler

Nettet giver dig mange fordele som du ikke oplever i den fysiske verden. Først fremmest slipper du for at tage ud for at finde de artikler du skal bruge. Herudover så er der ingen lukketider på Internettet som du skal være afhængig af. Men den største fordel er den de færreste er bekendt med. På nettet har du altid 14 dages returret på dine køb, som også gælder for murerudstyr. Denne ret er du ikke garanteret i fysiske butikker. Husk dog at denne ret kun er forbeholdt private så handler du som erhverv er du ikke sikret fuld returret og bør derfor læse salg og leveringstiden inden du køber.

Som erhverv kan du tjene penge på at handle på nettet

Er du arbejdsgiver indenfor byggebranchen ved du sikkert også hvor bekosteligt det er at sende svendene i byggemarkedet. For fra de kører til de er tilbage igen kan der hurtigt gå 1 time. 2 svendetimer er mange penge i tabt arbejdsfortjeneste som hurtigt kan opveje evt. fragtomkostninger. De fleste webshops kan levere fragtfrit over et vist beløb så det eneste, der krævedes for at spare penge er at planlægge således at man bestiller diamantklingen et par dage før den skal udskiftes. Har man det overblik – og det bør man som arbejdsgiver have – så er der mange penge at spare ved at handle på nettet også som erhverv. Så hop ind hos Murerbutikken og se hvor mange penge du kan spare idag – det er kun et klik væk.