z13

Du ved det sikkert allerede, og derfor er der her tale om gammelt nyt for dig. Men alligevel synes det så vigtigt at pointere de mange muligheder, som vi i dag har, når det kommer til IT og teknologi generelt. Vi er nemlig nået milevidt siden for blot nogle få år siden, og den udvikling, som der finder sted nu, er en, der blot vil tage til i kraft, som tiden går. Det vi ved nu, er derfor også kun en brøkdel af det, som vi vil være i stand til i fremtiden med IT.

Søgninger

Hvordan mon fremtiden ser ud med flyvende biler og robotter? 

Det er en lille smule vildt at tænke på, at fremtidens biler måske er flyvende, og at alt manuelt arbejde bliver styret af robotter. Men ikke desto mindre så er det en sådan fremtid, vi kan gå i møde. Derfor kan det heller ikke være så overraskende, at det i dag er muligt at gøre de ting med teknologien, som vi kan. For eksempel kan vi selv være herre over, hvor vi vil ligge, når folk laver specifikke søgninger på Google.

Du bestemmer, hvad folk skal finde, når de laver en søgning online

Det er noget, som søgemaskineoptimering eller kort sagt SEO bruges til. Med SEO findes der nogle relevante søgeord, sætninger og termer, som gennem en grundlæggende analyse har vist sig at være sådan, folk søger i forbindelse med dit produkt eller lignende ydelser. Derfor er det vigtigt, at du også kommer til at rangere højt på sådanne søgeord, for på den måde at gøre det muligt for folk at finde dig. På den måde er vi med SEO med til at bestemme, hvilken viden folk skal søge frem via søgemaskinerne online. Lyder det spændende? Så tag et kig på SEO Roskilde for professionel vejledning.

Guitar

Lær at spille på et instrument via teknologien

Derudover kan vi for eksempel også gøre noget så menneskeligt som lære at spille musik online. Det kan vi gøre via diverse programmer, der stimulerer et instrument, som fx en guitar. Vi kan se videoer, hvor folk lærer fra sig, vi kan følge undervisning online, eller vi kan søge os frem til den viden, som vi har behov for. Når vi gerne vil lære at spille guitar, kan elektronikken således også være den hjælpende hånd, vi har behov for.