z13

Det kan svinge meget, hvad der er populært. Nogle trends holder dog ret længe. Fx er kæledyr meget populære, og det bliver de nok ved med at være i lang tid endnu. Det fortsætter nok også med at være populært at dele billeder af dem og skrive hele blogs om dem.

Mange mennesker gør meget ud af at dele billeder og historier af og om deres kæledyr. Det er meget hunde og katte, men man kan finde alle slags dyr på Instagram og Facebook og folks egne blogs. Der er også mange videoer og memes med dyr. Nogle bruger timevis på at fotografere, filme og poste. Andre bruger timevis på at se billederne og videoerne.

Tilbehør til kæledyr hitter

Når kæledyr er så populære, og det også er populært at dele billeder af dem, så er der også mange, der gør meget ud af deres udstyr. Billederne bliver mere varierede, hvis der er lidt legetøj eller andet med i dem. Fx kan et klatretræ kat gøre det nemmere at tage nogle varierede billeder af en kat. De kan være en god variation til billeder kun med katten.

hvalpe

Der findes meget forskelligt legetøj til hunde og katte. Det kommer også med på mange billeder sammen med dyrene. Billederne bliver delt flittigt på de sociale medier, og dyrebilleder generelt har millioner af fans.

Mange webshops til dyr

Fordi kæledyr og udstyr til kæledyr er så populært, er der også kommet mange webshops med udstyr til kæledyr. Der er simpelthen efterspørgsel, og så kommer udbuddet. En masse webshops åbner, og de sælger legetøj til hunde og katte, al slags udstyr til hverdagen med kæledyr og endda også speciallavet udstyr.

Folk i dag er meget villige til at bruge mange penge på deres kæledyr. Nogle bliver måske glade for de ekstra likes, det kan give på de sociale medier. Det giver popularitet og status at have mange følgere, og det kan være en sjov hobby eller sidebeskæftigelse. En årsag kan også være, at vi har penge nok. Vi mangler ikke noget, så vi kan godt dele med vores kæledyr. De giver jo også meget igen.