z13

It-sikkerhed er et af de helt store tale emner for tiden, fordi det berører os alle på forskellige områder. Utallige blogs, hjemmesider, podcast og lignende er dedikeret til dette emne, og hvis du selv skriver om emnet, så kan det godt være svært altid at vide, hvordan du bedst skille dig ud. 

Her skriver vi om tre forskellige ting, du kan skrive om, når du blogger om IT sikkerhed. Læs med her, hvis du har brug for inspiration.

it sikerhed

Det historiske perspektiv

Lige siden vi mennesker har haft ting, som vi gerne ville holde sikre, har vi bekymret os om sikkerhed. Det hænger blot sådan sammen for tiden, at vi bekymrer os mere om It-sikkerhed end nogensinde før, fordi det er her, der kan samles meget værdi i dag.

En måde, du kan skille dig ud på mængden på, er ved at skrive om det mere historiske perspektiv. Klik her og få inspiration til at skrive om pengeskabe. Eller begynd at snakke om værdiskabe. Læs mere her for at få inspiration til netop det emne. 

Gå så lang tid tilbage i tiden som du er komfortabel og skriv om en spændende udvikling med vores forhold med sikkerhed helt op til i dag.

De nyeste teknologier

Hvis du interesserer dig meget for de aller nyeste teknologier på området og ved en del om det, så er det også helt oplagt, at du skriver om dette emne. Lige som dig er der mennesker derude, der interesserer sig for det allernyeste og gerne vil vide mere. 

Det kan være spændende at følge med i de nyeste udviklinger, og hvis du er god til at finde frem til de nyeste opdagelser og skrive om dem på en letforståelig måde, så kan din hjemmeside eller blog blive helt uundværlig for mange. Hvis du samtidig har mulighed for at prøve nogle af de nyeste teknologier af, så er du helt sikker på at se stor succes.

pige der skriver

Fortæl hvordan den nyeste teknologi kan komme folk til gode

En ting er for folk at vide, at der er nye sjove teknologier på IT-sikkerhedsområdet. En helt anden ting er at vide, hvordan det er man skal benytte den teknologi i ens eget liv. 

Du kan derfor med fordel sætte dig ned og skabe gode ’sådan går du i gang’ – vejledninger og lignende, så folk kan få en forståelse for, hvordan de inkorporere den nye teknologi i deres værdi. Du kan på denne måde måske også tjene lidt gennem affiliate marketing, hvis du kan sætte diverse aftaler op med teknikindustrien og viderestille kunder til dem. 

Der er masser af muligheder at gå i gang med. Det handler blot om at finde en vinkel til IT-sikkerhed, som du føler dig tryg ved at give dig i kast med.