z13

Skal du stå for at arrangere en fest for dig selv og alle dine venner i IT-branchen? Dine kolleger eller bare en flok venner, der deler en interesse for IT. Skal du stå for et arrangement for alle jer på kontoret eller din venneflok, hvor I tilfældigvis er mange, der arbejder med IT? Så skal der strip til!

Skal du holde polterabend for en af gutterne, eller skal I arrangere jeres julefrokost, så skal der underholdning til. Hvis I er en flok drengerøve, der vil have en uforglemmelig aften, kan underholdningen være strip. Det vil med garanti være med til at gøre jeres aften mindeværdig og legendarisk.

Fest i vand

Arranger den fedeste polterabend

Til en polterabend må man gerne slå sig løs. Der er alt tilladt ifølge traditionerne. Så skal en af drengene giftes, så skal I arrangere den fedeste aften. Det er jo officielt hans sidste aften som ugift. Den skal selvfølgelig være helt uforglemmelig. Den allersidste aften. Det skal være en storslået afslutning på singlelivet.

Der skal en del sprut til, men ellers kan I nå forskellige ting på en polterabend. Strip til polterabend er nærmest et must. I skal se på nogle smukke damer, der smider tøjet. Hvad I ellers skal lave, må I snakke om blandt jer, der skal arrangere.

I kan lave mange forskellige ting til en polterabend. Det sjoveste er, når man laver noget, som hovedpersonen kan lide. Så husk at have ham med i tankerne, og vælg noget, han vil synes om.

Planlæg den bedste julefrokost

Er det ikke et bryllup, men julen, der skal fejres, så kan I planlægge den fedeste mandejulefrokost. En julefrokost for drengene, der kun handler om at have det sjovt. Med strip til julefrokosten bliver det en uforglemmeligt sjov aften.

I kan slå jer løs med god mad, masser at drikke og lækker underholdning. En stripper kan få jer i den rette stemning tidligt på aftenen. Eller hun kan holde jer vågne og friske sent på aftenen. Under alle omstændigheder kan hun give jer en lækker underholdning, I næppe vil glemme før nytår. I vil ikke bare snakke om festen indtil påske, men i mange år.

Hold en bare fordi-fest

Du kan også arrangere en fest, bare fordi. Inviter alle drengene over og giv dem en fed aften. God mad, drikkelse ad libitum og en stripper, der kan underholde jer. Så vil du blive meget populær blandt drengene. De vil alle sætte stor pris på dig.

Er det en lidt for stor opgave at tage på dig helt selv, så træk de andre med ind i det. Du kan være den, der får idéen, og så kan I alle arrangere. Hvis man deler opgaverne imellem sig, er det nemt at planlægge den fedeste, uforglemmelige aften.

Poledancer stripper pige

Lav noget andet

Er I en flok, der til dagligt arbejder med IT, så sidder I meget ned. I kigger på en skærm det meste af jeres dag. I elsker det sikkert, for det er jo et fedt job. Men en gang imellem kan man trænge til at lave noget andet. Så en gang imellem kan I holde en stor fest og komme væk fra skærmene og op fra stolene.

Det kan give jer et afbræk i hverdagen. Måske kan det give jer endnu mere lyst til at vende tilbage til arbejdet mandagen efter. Måske bliver hverdagen derhjemme med kone og børn mindre kedelig, fordi der sker noget sjovt.