z13

Ofte snakker man om ‘manden der har alt’. Det kan lyde som en kliche, men ofte er der noget om det. For det er en type, som vi alle sammen kender. Den der mand, som har alt hvad han skal bruge og faktisk ikke har brug for så meget andet. Skal han ønske sig noget til fødselsdag eller jul ønsker han sig frimærker og sokker. Det bliver dog kedeligt at give hvert år. Ender man med sådan en kæreste kan det være udfordrende, at man to gange om året skal give ham noget i gave. Heldigvis kan man nyde, at der dog er én ting, som alle vil sætte pris på, uanset type og køn. En ny computer. At få en ny bærbar er noget af det bedste der findes. Har man allerede en god og lækker bærbar, der virker upåklageligt er det selvfølgelig ikke nødvendigvis så vigtigt. Hvis man derimod har en bærbar, som har et par år på bagen, og som ikke virker så godt mere, så vil man blive ellevild over en computer.

computerhygge

En bærbar kan bruges til alt

Det gode er, at en bærbar er noget, som alle bruger. Uanset hvor mange penge du har, hvor du bor, hvor gammel du er, hvilke interesser du har og hvad du arbejder med. Alle mennesker bruger en computer til et eller andet. Det er klart, at der er nogle, som bruger den langt mere end andre. Har man for eksempel et meget praktisk arbejde, hvor man ikke bruger computer, er det heller ikke sikkert, at man bruger en bærbar derhjemme i særlig høj grad. Så er det måske mest hvis man skal browse på forskellige ting på internettet, at man bruger sin bærbare computer. 

Hvis man bruger computer på arbejdet, vil man formentligt ofte komme hjem og skulle ordne forskellige ting på computeren. Så kan man åbne hjemmekontoret, og det fungerer langt bedre hvis man så har en god bærbar, der er hurtig og som er nem at arbejde med. 

 kaffemoede

Vælg altid det rette it-udstyr

Når du står overfor valget om hvilken computer du skal købe til ham er det vigtigt, at du overvejer hvad hans behov er. Hvis hans behov primært er at browse og være på internettet er det ofte tilstrækkeligt med en computer, der hverken har meget hukommelse eller RAM. Den vil ofte være billigere så det er jo godt for dig. Hvis han dagligt bruger sin computer på mange forskellige ting er en god valentinsgave nok en lidt mere avanceret computer.