z13

Det er vigtigt at have et godt arbejdsrum. Du tænker måske ikke så meget over det i dit daglige arbejde, når du sidder ved computeren. Det er dog af stor betydning for din koncentration, at dit rum tager sig ordentligt ud. 

Det første, du skal arbejde med, når du sætter dit kontor i stand, er at finde den rigtige farve til væggene. Et rum bliver markant flottere af at blive malet påny. Du kan sagtens finde god og billig maling. Herunder får du gode råd til dit renovationsarbejde.

Skrivebord på et kontor

Sådan finder du flot, billig maling

Den helt rigtige maling behøver ikke være dyr. Du kan sagtens finde billig vægmaling i fin kvalitet. Derudover kan du også finde tilbehør til maleriet, som ikke koster dig en formue. Du kan for eksempel finde pensler, malertape, malerruller, malerbakker og rullespande. Du kan finde billig maling i alverdens farver. 

Når du skal sætte et rum i stand, er det en god idé at begynde med at beslutte sig for, hvilken maling du vil bruge. På den måde kan du grundlægge et flot farvetema. Vent med at købe ting til dit kontor, før rummet er malet færdigt. Måske giver den nymalede farve dig nye idéer til, hvad der kunne se flot ud.

Kontorarbejde med computer

Husk pauserne, når du renoverer

Du kan nemt blive travlt optaget af at sætte dit kontor i stand. Men det er også vigtigt at huske at holde pauser. Når du holder pauser, giver du dig selv tid til at finde ny inspiration. Du kan også vælge at fejre din renovering, hvis der ligger større arbejde i det. 

Du kan invitere venner og familie på besøg. I kan spise mazarinkage og drikke kaffe og drøfte din renovering. Du kan eventuelt bage denne nemme opskrift på mazarinkage. Den er hurtigt bagt. Hvis du bager denne mazarinkage, behøver du ikke bekymre dig om spildtid. Dejen er hurtigt lavet og den passer sig selv i ovnen. 

Hvis du inviterer gæster på besøg før dit kontor er helt færdigt, kan du lade dem komme med inspiration til, hvordan du får de sidste detaljer på plads. Det er altid godt at få andres syn på, hvordan dit kontor kan tage sig bedst ud. Som en tak kan de få en bid af din lækre mazarinkage.