z13

Der er mange, der har skønne mænd, men som samtidig også har mænd, der er elendige, når det kommer til at give ønskeliste. Synes du også, at det er svært at finde den ideelle gave til din kæreste? Så kan du med fordel læse med i denne artikel, hvor du kan få en række forslag. 

slips

Overrask ham med tøj 

Man siger, at de hårde pakker er de bedste, men det er også meget personligt, hvis man får tøj af sin kæreste. Det er ikke alle, der kan lide at deres kæreste – eller andre – køber tøj til dem, så det er klart, at du skal vide, hvad det er for en mand, du har. Men du kan f.eks. finde en t-shirt til herre eller en lækker sweater, der passer til julen. 

Forkæl ganen med et gavekort til ølsmagning

Har du også en mand, der er vild med øl i ganen? Så kan det være, at han skal prøve en lidt anderledes og mere dekadent omgang med det til en ølsmagning. Det kan være ganske lækkert, og man lærer for det meste også en del om øl. Så kan du også give ham noget, som I sammen kan skabe et minde om. 

Grill til altanen eller terrassen

Hvad enten man har en altan eller en terrasse, så er det bare hyggeligt, hvis der er placeret en grill midt på den. Det er bare lidt som om, at det er noget, der hører sig til mændenes domæne – og hvorfor ikke lade det blive der? Du kan give din mand en grill til jeres terrasse eller altan, hvis han også er typen, der godt kan lide at stå og stege bøffer en sommeraften. 

oel

Du kan give ham en butterfly eller et slips

Det kan også være super personligt og smukt, at du giver din kæreste en butterfly eller et slips. Det er en lille ting, men det er alligevel det, der står skarpest i et jakkesæt og der, fokusset er. Hvis I har et stort budget, og hvis man går meget op i jakkesæt, kan du også give ham mere hertil. Det kan f.eks. være et fedt bælte, en lommeserviet, skjorteknapper eller lignende. 

Sig det med oplevelser

Det er generelt altid en sikker go-to at vælge oplevelser, når man skal give en gave til sin kæreste. Så får du også lidt ud af det selv, og I kan skabe et dejligt minde sammen.