z13

Internettet er blevet en integreret del af vores hverdag og er noget vi er afhængige af næsten hvert vågent minut af vores dagligdag. Vi bruger det når vi slapper af med familien, når vi arbejder, og sågar når vi er på toilet. 

Når internettet derfor ikke køre som vi gerne vil have det, kan det være noget så frustrerende, især når det handler om arbejde eller hvis man er midt i en god film. Siden internettet kommer fra en ekstern server, kan det dog være svært at vide præcis hvad man kan gøre for at få internettet op at køre, i det tempo man gerne vil have. 

Illustration ikon wifi netværk

Find den rigtige internetudbyder for dig

Forskellige internetudbydere levere forskellige internethastigheder. Synes du derfor at dit internet køre alt for langsomt, kan det være du skal begynde at overveje om du bør skifte internetudbyder. Det er meget forskelligt fra person til person hvor meget de kræver af deres internet. Bruger du fx internettet til at spille spil med høj grafik eller streamer mange film kræver det en anden internetudbyder, end hvis du mest bruger internettet til at gå på Facebook og spille kabale.

hurtigtinternet.dk kan du få en overskuelig oversigt over de forskellige internetudbydere, og på den måde hurtigt finde frem til den internetudbydere der tilbyder den hastighed internet, som du har brug for i dit hjem. 

Selvom vi gerne vil have hurtigt internet, er der jo heller ingen grund til at betale i dyre domme for et abonnement hos en internetudbyder der giver dig internet der kan trække sindssygt meget, hvis du faktisk slet ikke bruger internettet til noget tungt.

Illustration telefon wlan wifi mobil

Hold øje med din internethastighed

Det nytter ikke rigtig så meget at søge efter en masse løsninger på at forbedre internethastighed, hvis det viser sig at det faktisk slet ikke er internethastigheden der er problemet. Det kan være det faktisk er din computer der er langsom, og ikke internettet. 

Du kan test din hastighed på nettet, og på den måde også tjekke om det rent faktisk er dit internets hastighed der er problemer med, eller om du måske skal overveje at investere i en ny computer.

Ellers kan en hastighedstest være med til at sikre sig at du får leveret den internethastighed som din internetudbyder har lovet dig.