z13

Google AdWords, eller Google Ads, som de fleste nok kender det som i dag, er en måde hvorpå man kan annoncere på Google. Når du foretager en søgning på Google, om end det er et bestemt produkt eller serviceydelse, du leder efter, vil nogle af de øverste og nederste resultater altid være annoncer, som nogen har betalt for. Denne form for annoncering opsættes som tekstannoncer og de er placeret direkte i søgeresultaterne. For at udbyttet af Google AdWords er bedst muligt, er det en god idé at søge hjælp til opsætningen og konverteringen af dine tekstannoncer, hvis du, som de fleste andre ikke er ekspert på området. Derved er der større chance for, at du får brugt de rette søgeord m.m.

Fordelene ved at benytte sig af Google AdWords

Der kan være mange fordele ved at benytte sig af Google Ads. Dette kunne bl.a. være, at dit firmas hjemmeside, eller de serviceydelser du tilbyder, bliver vist i flere søgninger, når du benytter dig af denne form for annoncering. Det at din tekstannonce er noget af det første man ser i søgeresultaterne gør, at Google AdWords er en meget effektiv måde at annoncere på.

Adwords

Brugen af Google AdWords giver derudover også god mulighed for at maksimere profitten. Rigtig mange mennesker benytter sig af Google hver dag og det er manges foretrukne søgemaskine. Derfor er der rig mulighed for, at dit firmas annonce når ud til en stor del af brugerne. Dette kan både skabe en vækst i antallet af besøgende til dit firmas hjemmeside og samtidig maksimere firmaets indtjening, da der er flere, som får øjnene op for produktet.

Pay-per-click betaling

Google AdWords annoncer betales via den såkaldte ”pay-per-click” (PPC) betalingsmetode, hvilket betyder, at du og dit firma betaler et mindre beløb, hver gang nogen klikker på tekstannoncen. Hvor stort eller lille beløb er, afhænger af flere forskellige ting, herunder bl.a. annoncens opsætning, samt hvor mange andre der ønsker en tekstannonce på samme søgning. Som bruger af Google Ads er du og dit firma dog sikret, at du ikke lige pludseligt får en regning på et højt beløb, da du selv har mulighed for at vælge, hvor meget annoncen maksimum må koste. Derved bliver der i slutningen af måneden kun trukket det beløb fra din konto, som du selv er gået med til.

Google Ads

Interesseret i at høre mere om Google AdWords?

Hvis dette har fanget din interesse og du gerne vil vide mere om Google AdWords, samt hvordan du kan benytte dig af dem, kan du finde mere viden på nedenstående link. Google AdWords specialisten Anton Hoelstad kan hjælpe dig med eventuelle spørgsmål, du måtte have. Udover det har han også skrevet en masse indlæg om Google AdWords og på hjemmesiden finder du også både et kursus og en e-bog, så du er godt dækket ind, når det kommer til viden om denne form for annoncering.