z13

Når man går ind i IT’ens verden, kan det blive meget let at blive forvirret og miste overblikket på dine mål og dit budget. Det er vigtigt at du holder et struktureret overblik over hvad du bør købe, hvordan det om det er en bedre ide at outsource udstyret, så du kan spare penge og fokusere på andre områder i din virksomhed.

Find den rigtige forhandler   

Sørg for, at du altid køber hos en velrenommeret forhandler.
Tag dig god tid og tjek adskillige forhandlere, før du foretager køb. Sørg for, at du også spørger om eftersalgstjenester, der tilbydes. Du bør også tage dig tid til at pris sammenligne med andre udbydere for at danne dig et overblik over markedet, så du kan få det meste ud af dine indkøb. Dette kan være specielt vigtigt for dig med en lille virksomhed med begrænset kapital. Du kan læse mere omkring IT-produkter og løsninger på følgende link: https://itloesningen.dk/

Overvej at købe brugte vare 

I en perfekt verden ville du købe alt dit forretningsudstyr nyt. Dette er dog typisk ikke muligt, når du arbejder med et begrænset budget. Ligesom opgaver, som du potentielt kunne outsource, er det værd at nøje at vurdere, hvad du har brug for at købe nyt, og hvad der kan købes “nogenlunde brugt.”

Husk, at du kan forvente at finde besparelser på optil 25 til 50 procent på brugt udstyr. Ofte kan du finde varer af højere kvalitet, end du forventede at købe, når du bevæger dig væk fra forhandlere af nyt udstyr og begynder at søge efter gode tilbud på brugte varer.
Vær ikke bange for at gå til auktioner og online-websteder for at finde tilbud. Det kan være en god måde at skære ned på de oprindelige udgifter, der kan tage en betydelig bid af dit første års overskud (hvis du er en ny virksomhed).

Overvej hvad der bør outsources 

Selvom det kan være meget praktisk at have en kopimaskine på dit kontor for at sende alle dine udgående svar til kunder, kan du spare penge ved blot at tage din mail til postkontoret i stedet. Som en del af din liste over behov og ønsker, vil du identificere, hvad der er fornuftigt at outsource af økonomiske grunde og pladsbegrænsninger. Du kan muligvis klare dig uden en kaffemaskine, kopimaskine eller andet besværligt stykke udstyr på kort sigt, for at skære ned på din indledende kapitalinvestering og undgå rod i dit arbejdsområde.