z13

Hvis du er en iværksætter, så kender du godt problemet – der skal laves økonomi og regneark er bare ikke din stærke side.

Det er ikke noget nyt, og det har i mange år været en kamp for iværksætterne på hjemmekontorerne. I stedet for at udvikle, skabe netværk og prøve idéer af, så skal man bruge mange aftener med hovedet bukket over kvitteringerne. Men ikke længere! Digital bogføring er her, og det er kommet for at blive. Med et digitalt bogholderi, så bliver udregninger og organisering klaret over nettet, og du kan komme videre med din virksomhed.

Slip for bunker af papir, når du har købt ind til virksomheden

Det er selvfølgelig vigtigt, at du får indrapporteret de ting, som du køber til din virksomhed. Men at skulle lede bunker af kvitteringer og fakturaer igennem er bare sjældent den fedeste måde at brugen fredag aften på.

Digital bogføring

I takt med den teknologiske udvikling kan digital bogføring derfor give dig muligheden for bare at tage billeder af kvitteringen. Mange udbydere giver dig i dag denne mulighed, og så er kvitteringen gemt for evigt, den er let at finde frem, og den bliver ikke længere krøllet i lommen.

Få et bedre overblik over dine finanser

Nogle gange kan det godt være svært at finde ud af, hvordan man lige skal bruge alle de tal og begreber, som findes indenfor bogholderi. Dette er især tilfældet, hvis du ikke er uddannet indenfor økonomi, hvor man ellers ville kunne genkende tingene.

Digitalt bogholderi kommer i dag med muligheden for, at du kan indtaste alle tallene igennem computeren i bestemte felter. Her bliver du altid bedt klart og tydeligt om informationerne, for de skal nemlig bruges til at vise dig, hvordan økonomien står til. Mange online regnskabsprogrammer kommer nemlig med en funktion, som lader dig se de vigtigste nøgletal. Det gør, at du rigtigt hurtigt kan finde frem til, hvad det er, som I kan gøre for at forbedre virksomheden.

Derudover er det også muligt at få disse ting visualiseret. Mange mennesker får simpelthen mere ud af at se på nogle grafer og figurerer end en masse tal på én række. Det er den perfekte måde at få overblikket på.

Hav virksomhedsøkonomien med på farten

Vi lever i en verden, hvor vi hele tiden er ude at lave noget, ofte langt væk fra hjemmet. Det skal du ikke lade stoppe dig fra at se din virksomheds finanser.
Mange digitale bogholderier udbyder apps og muligheden for at se nøgletal, uploade filer og meget mere, mens du er på farten. Derfor kan du altid holde dig opdateret på, hvordan situationen ser ud. Dette kan være en fin måde at skabe overblik på, så du ikke behøver bekymre dig. Samtidig gør du, at du hurtigt kan tage smarte beslutninger omkring eksempelvis indkøb, fordi du kan få alle de relevante informationer hurtigt. Det gør livet som iværksætter lidt lettere!