z13

Vi tager et kig på, hvad vitrineskabe og biopejse kan give dit hjem. Klik, hvis du vil blive klogere på, hvad de forskellige ting kan give dig.

Den skandinaviske og nordiske indretningsstil er anerkendt overalt i verden og er kilde til inspiration. Det er der mange grunde til, men meget af det skyldes det minimalistiske islæt, man finder i vores indretningsstil heroppe. Hvis du gerne vil gøre din indretning mere præcis og detaljeorienteret, anbefaler vi, at du går efter følgende tre ting: vitrineskabe, biopejse og møbler i egetræ.

Køkken

Det kan vitrineskabe give dit hjem

Vitrineskabe er moderne reoler med flot design, der ikke støver. Med andre ord kan du sige, at det er reoler, der er lavet på den helt rigtige måde. Vitrineskabe er gode til at skabe en masse forskellige ting – de kan give et flot touch til dit hjem og din indretning. Det er særligt, når du vælger at kombinere vitrineskabene med noget, der får dit hjem til at skille sig ud, at der er noget ved det. Det vil eksempelvis sige, at hvis du vælger at indrette dit hjem sådan, så der er planter i vitrineskabene, så vil det skabe blikfang. Samtidig så er det også en måde at sikre, at der er noget rustikt i hjemmet. Du kan også vælge at have bøger i vitrineskabene og gøre, så det er farvekoordineret. Det samme kan du også med håndklæder, men så passer det nok bedst, hvis du har vitrineskabene i dit badeværelse.

Biopejse skaber indretning i bevægelse

Når det kommer til biopejse, er de med til at skabe følelsen af, at der er noget, som er i bevægelse. Det er godt, fordi det sikrer en vis rummelighed i din indretningsstil, som mange er store tilhængere af. Biopejse matcher godt med vitrineskabe af den simple grund, at de i fællesskab kan give følelsen af bevægelse.

God indretning

Møbler i egetræ skaber ro

Hvis du vælger at have møbler i egetræ i hjemmet, skaber det selvfølgelig en vis rolig stemning i hjemmet. Det er noget, de færreste vil være foruden. Du kan eksempelvis have et spisebord i egetræ, som er med til at give et roligt centrum, hvor spisetræbordet kommer til at være som en rolig lille oase i et i forvejen afbalanceret hjem rent indretningsmæssigt. Det er ved bordet, du skal føle dig særligt godt tilpas. Det kan du med møbler i egetræ.