z13

Hvis man skal holde fest for en person der er glad for at sidde ved sin computer dag ud og dag ind, så kan det være at man skal overveje at holde en fest, der er lavet omkring netop dette tema.

På den måde vil man både gøre fødselaren, gommen, eller måske konfirmanden der er nørd ekstra glad samtidig med at man vil sørge for at alle gæsterne også vil få sig en anderledes oplevelse, der skiller sig markant ud fra de almindelige fester, som vi alle sammen har været med til før.

Lav sjove selskabslege for hovedpersonen

Du skal også lave et par sjove selskabslege som skiller sig ud for nørden. Her er der mange måder at gøre netop dette på, men man kan ikke rigtigt lave det hvis ikke man først og fremmest får et godt startpunkt. Det kan man bl.a. gøre ved at tage et kig på de selskabslege man finder her, og ligeledes gør sit for at få gang i inspirationen til hvad der kan laves.

fest

Giv en gave som har med computere at gøre

Hvis du gerne vil gøre det på denne måde, og tematisere festen omkring netop dette emne, så er det på sin plads at finde ud af hvordan man gør det. Herunder finder du en række ideer til gaver du kan give ham eller hende.

Dette er blot nogle af gaverne, men det gælder jo om at gøre det så personligt som muligt, og hvis fødselaren eller konfirmanden eller hvad det nu er der gør at hovedpersonen er i centrum til festen så kan du jo starte med at kigge der. Det ville hvertfald være en smule dumt at begynde at kigge sig om efter den perfekte gave, hvis den allerede er skrevet ned!