z13

At have en blog er efterhånden noget, som alle gør. Det er en ting, som kan være en god ide at gøre da det er noget mange følger. Der er rigtig mange, der er vilde med bloggere og at læse om dem. Det gør, at de faktisk bruger rigtig meget tid i selskab med deres yndlingsbloggere. Har du noget på hjerte, som du tænker, at andre mennesker kunne være interesserede i at høre om kan du med fordel starte en blog. At lave noget, som er IT-baseret er rigtig smart. Det kan nemlig gøre, at man kan arbejde alle steder fra. Man kan tage til Spanien og arbejde eller man kan tage et sted hen i for eksempel Sverige og arbejde. Det kan være en rigtig god ide da det kan gøre, at man faktisk vil have det langt bedre når man arbejder. For hvis man kan tage et par timers fri fra arbejdet og tage på stranden kommer man tilbage med en helt ny energi. 

Blogging

Køb god computer til din blog

Hvis du starter en blog er det vigtigt, at du har udstyret i orden. Det er vigtigt, at du har en god computer og et godt kamera. Det kan betale sig at investere. For har du godt udstyr, kan du udføre dit arbejde langt mere hensigtsmæssigt. Hvis du tilmed har en dejlig lejlighed kan du udføre dit arbejde endnu bedre. Vælger du at have en livstilsblog er det klart, at det også er en rigtig god ide at have et liv, der er værd at vise til andre. Har du en dejlig lejlighed i for eksempel Sydspanien er det oplagt, at, du viser billeder herfra. 

For det kan være et dejligt sted og det kan gøre, at du kan nyde livet endnu mere. Har du tilmed en computer der er hurtig og kraftfuld er det en endnu større fryd for dig at være blogger. For pludseligt har du et helt kontor med gode ting. Mange tror, at en blogger altid er på farten og til smarte møder. De tror måske, at man altid er ude og shoppe og drikke flotte drinks med venner og veninder. Det er dog langt fra virkeligheden. For at være blogger handler i høj grad om at være online og have en computer. Størstedelen af den tid en blogger bruger på at lave noget, bliver brugt på at være online. Det kan gøre, at man er langt mere online end man tror. Det gør naturligvis også, at man skal være god til it og udstyr. 

Blogindlæg om yoga

Der er flere og flere der nyder at dyrke yoga. Rigtig mange er vilde med at få strukket kroppen ud på en god og rolig måde. Og det er netop noget man kan opnå ved hjælp af yoga, som er godt for både kroppen og sindet. Har du en blog kan du lave et opslag om dette. 

Du kan give anbefalinger til det bedste yogamusik, som man kan høre når man dyrker yoga. Du kan sørge for, at du har nogle gode højtalere, som du afspiller musikken fra. Så kan du efterfølgende redigere lidt i lyden, hvis du har en god computer, som kan bruges til dette. Det kan nemlig være med til at gøre, at du pludseligt har nogle helt andre forudsætninger for at have din blog. Det kan være, at du ved rigtig meget om yoga. Er det tilfældet kan du lige så godt dele ud af denne viden. Du kan dele ud af din viden på en måde, som gør, at andre får meget glæde af den. Har man noget viden, som ikke alle har, skylder man andre at dele denne viden.

Apps

En god computer kan godt være bærbar

Mange tror, at hvis man skal have en god computer, så skal det være en stationær. Der er dem der tror, at en bærbar aldrig kan være en god computer. Det er noget vrøvl da det slet ikke er tilfældet. Meget ofte er det fordi, at folk har en gammeldags opfattelse af, at hvad en computer er og kan. De nyeste bærbare på markedet er gode og kan det de skal, selvom de ikke er stationære. Har du en blog vil du også opleve, at det er tilstrækkeligt med en bærbar computer.