z13

Vi danskere holder rigtig meget af vores hjem. Grundet det generelt dårlige klima, så er vi på godt og ondt tvunget til at spendere en hel del af året indendørs. Dette har på mange måder resulteret i en stærk designtradition, der virkelig har formået at gøre en dyd ud af nødvendigheden med et utal af smukke møbler, lamper samt andre design lækkerier til vores hjem. Hvis du går og leger med idéen om at genopfriske dit lidt kedelige hjem, så vil det på ingen måde være et dårligt udgangspunkt at begynde med dine vægge.

I stedet for blot at rulle lidt maling på væggene, så kan du måske prøve en anden kreativ løsning. Her tænkes der selvfølgelig på et af de mange flotte tapeter, der virkelig har fået et comeback de seneste år. I dag kan man nemlig finde et kæmpe udvalg af moderne tapeter, der spænder fra smukke fototapeter til klassiske blomstermønstre. Udvalget taler for sig selv, og kun din fantasi sætter grænserne. Det bør dog siges, at en af de største teknologiske landvindinger indenfor tapeter er muligheden for at pryde ens vægge med et fototapet. Udover at give ens hjem et individuelt og unikt look, så er der faktisk et par væsentlige fordele ved at vælge et billig fototapet. Læs videre her.

 

Et fototapet kan virkelig udtrykke din personlige stil

Selv et billig fototapet kan noget, som de fleste andre tapeter ikke kan (og slår virkelig traditionel vægmaling af banen). Ved at vælge det rigtige fotodesign kan du nemlig udtrykke langt mere om din personlighed og stil end med blot et standard mønster. Derudover kan du endda ofte selv vælge et af dine egne fotos til at blive forvandlet til tapet, så du således kan få et endnu mere personligt tapet til dine vægge.

Netop de mange stilarter, samt muligheden for at brugertilpasse dit tapet, gør virkelig fototapetet til en særdeles attraktiv mulighed. Hvad med at vælge et tapet, der udtrykker din interesse i jazzmusik? Eller hvad med et tapet, der forvandler dine vægge til en kæmpestor bogreol? Et fototapet kan være mange ting, men én ting er sikkert; det er en vaskeægte opdatering af det klassiske tapet til en ny tidsalder.

indfatninger

Spar kroner og ører – køb dit fototapet på nettet

Hvis dette vækker din interesse, men alligevel bliver angst ved tanken om et kæmpe udlæg til dit fototapet, så kan du godt tro om igen. I lighed med når du køber lader til elbiler (se evt. the charger), så vil du ofte kunne spare adskillige hundrede kroner ved at tage en tur på internettet for at shoppe tapet. God fornøjelse!