z13

Det er så let at blive frustreret, når du og dine ansatte gang på gang oplever, at din computer ikke gør det, du beder den om. Computeren er i dag blevet et vigtigt redskab for de fleste. Du behøves ikke længere være frustreret over, at computeren gør mærkelige ting, og andre ting, end hvad du tænkte den skulle gøre.

Ved et enkelt klik på peoplenet.dk kan du finde et online kursus, som passer til dig og dine ansatte. Du kan også opleve, at du som leder af en virksomhed, ser ansatte, som har lignende frustrationer som dig. Det kan handle om, at den online sikkerhed ikke er i orden. Sørg for, at der er styr på den grundlæggende IT-sikkerhed i din virksomhed

Online kurser til dig og dine ansatte

Hos PeopleNet findes der et væld af forskellige online kurser. Det kan være værd, at gå på opdagelse i, da du hurtigt vil føle, at det letter dig og dit arbejde. Ikke alene kan det lette dig, det kan også lette dine ansatte på din virksomhed. Det kan gøre dem gladere, hurtigere og mere effektive, da i slipper for at bruge unødig energi på, at teknikken ikke virker. 

Hos PeopleNet er der et stort udbud af kurser for bl.a. Excel, Word, Acces, Adobe, Azure, Windows Server, Teams og Office 365. Se det store udbud på hjemmesiden, hvor du også kan læse mere om, hvad det kræver af dig og dine ansatte. 

Hvis det ikke er muligt at sende alle dine ansatte på kursus, så overvej PeopleNets konsulentydelser. Du kan få specialiseret konsulentbistand til Office 365 og Sharepoint.  

Sikkerhed på nettet

IT-sikkerhed, så du sikrer dig, at der ikke kommer ubudne gæster 

Sørg for, at IT-sikkerheden er i orden i din virksomhed. ITAGIL sørger for, altid at være på forkant med udviklingen på området. Ved at sørge for IT- sikkerheden gennem ITAGIL, får du et firma, som har specialiseret sig i, at fremme sikkerheden for virksomheder. 

Der er et væld af muligheder for bl.a. Firewall, antivirus, overvågning, kryptering og backup, så vigtige data for din virksomhed ikke bliver snuppet af andre eller helt går tabt. Det er blevet mere og mere vigtigt i dag, at sikre IT-sikkerheden i virksomheden, da det ofte er den vej, hackere får udleveret vigtige oplysninger. 

Hackere kan bruge oplysningerne til at afpresse din virksomhed, så de kan få nogle penge i hånden. Så tøv ikke med at kontakte ITAGIL, så du får en virksomhedsrettet IT-sikkerhed i din virksomhed.