z13

Har du brug for at snakke med en professionel? Uanset om du har problemer eller ej, så er det en god ide at få snakket med en psykolog. Man kan sagtens snakke med en psykolog, hvis man har brug for at lufte sine tanker og snakke om alt imellem himmel og jord. Nogen har fordomme om folk der går til psykolog, men det er faktisk noget, som vil være gavnligt for alle. Det er meget individuelt hvor ofte danskere går til psykolog. Nogen gør det kun engang om måneden, imens andre har behov for at besøge psykologen noget oftere eller sjældnere.

Valg af psykolog:

I Danmark findes der mange kompetente psykologer, som man kan vælge imellem. Folk vælger typisk psykolog ud fra hvad de får anbefalet af venner og familie. På internettet kan man få et overblik over hvilke psykologer, der befinder sig i nærheden af din bopæl. På denne måde kan du vælge en, som du ikke skal bruge lang tid på at komme hen til. Psykologerne på Østerbro har fået meget ros fra deres klienter, da de sætter god tid af til den enkelte patient. Psykologerne koncentrerer sig om den enkelte klient således, at de sagtens kan huske hvad der blev snakket om sidste gang. Det er vigtigt, at kunden har en god oplevelse hos psykologen, da det er altafgørende for om klienten har lyst til at komme tilbage.

psykolog

Psykolog på Østerbro:

Hvis du leder efter en psykolog på Østerbro så skal du forvente, at der kan være lang ventetid. Det skyldes netop, at mange klienter anbefaler dem til venner og familie. En god psykolog er forstående, er god til at stille de rette spørgsmål og giver plads til, at klienten kan lette sit hjerte. Psykologen skal kunne formå at få klienten til at tænke i andre baner og hjælpe med at finde på hjælpeværktøjer, så klienten kan komme videre med sit problem. En psykolog har udført sit job korrekt hvis klienten føler, at møderne hjælper vedkommende til at komme videre.

Lav en plan for forløbet:

Det er helt okay hvis klienten ikke føler, at vedkommende har fundet den rette psykolog. En klient har ret til at skifte. Psykologerne på Østerbro lægger typisk en plan sammen med deres klient, så de har et overblik over, hvad de fremtidige møder skal omhandle. Det er meget individuelt hvad den enkelte klient har behov fra afhængig af, hvad grunden er til at vedkommende går til psykolog. I fællesskab bliver der skræddersyet et forløb, som passer til den enkelte klient.